fbpx

Dogodki na portalu Travel.Over.Net

Novice

Na portalu smo omogočili koledar dogodkov, ki služi pregledu in vnosu aktualnih dogodkov v zvezi s potovanji. Vsak registriran uporabnik lahko vpiše dogodek, prireditev, predavanje, izlet ali ostale prireditve, ki so tako ali drugače povezane s potovanji. V prihodnje ima vedno dostop do vpisanih dogodkov in jih po potrebi lahko tudi spreminja in briše. Za […]

Administracija dogodkov

Na portalu smo omogočili koledar dogodkov, ki služi pregledu in vnosu aktualnih dogodkov v zvezi s potovanji.

Vsak registriran uporabnik lahko vpiše dogodek, prireditev, predavanje, izlet ali ostale prireditve, ki so tako ali drugače povezane s potovanji. V prihodnje ima vedno dostop do vpisanih dogodkov in jih po potrebi lahko tudi spreminja in briše.

Za enostavnejši pregled, si lahko že vnaprej pripravite lokacije, kjer se dogodki pogosto odvijajo. Tako vam ne bo potrebno vsakič znova denimo vpisati naslova, kontaktne osebe, e-naslova, itd… Te lokacije date lahko na uporabo tudi ostalim uporabnikom, ki pa bodo imeli možnost, da lokacije le uporabljajo, ne morejo pa jih spreminjati, ali brisati. Vsem tistim, ki ne zaupajo ostalim uporabnikom in predvidevajo, da bodo na primer po vašem vpisu dogodka lokacijo spremenili, ali celo odstranili, svetujemo, da si določijo lastne lokacije.

Za vnos posameznega dogodka se vam skupna ocena na portalu poveča za 2 točki. Dogodke lahko vnašajo le registrirani uporabniki.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!