fbpx

Finnair bo letel z Brnika

Novice

Finnair, finski letalski prevoznik, je za april 2007 napovedal začetek redne letalske povezave med Ljubljano in Helsinki. Štirikrat tedensko, predvidoma ob ponedeljkih, četrtkih, petkih in nedeljah, bo med slovensko in finsko prestolnico poletelo letalo tipa Embraer 170, ki na krov sprejme 76 potnikov. Finnair v zadnjih letih krepi mrežo ponujenih destinacij v Evropi in Aziji. […]

Finnair, finski letalski prevoznik, je za april 2007 napovedal začetek redne letalske povezave med Ljubljano in Helsinki. Štirikrat tedensko, predvidoma ob ponedeljkih, četrtkih, petkih in nedeljah, bo med slovensko in finsko prestolnico poletelo letalo tipa Embraer 170, ki na krov sprejme 76 potnikov.

Finnair v zadnjih letih krepi mrežo ponujenih destinacij v Evropi in Aziji. »Našim potnikom smo ponudili dodatne povezave v okviru naših evropskih destinacij. Že v letošnjem letu smo odprli pet novih rednih linij in do konca leta jih načrtujemo še nekaj.

Vozni red letov v Ljubljano je dopolnilo naši strategiji širitve povezav z Azijo in ponuja dobre povratne povezave prek Helsinkov do številnih azijskih destinacij,« je ob napovedi nove letalske proge povedal Mika Perho, direktor komercialnega oddelka v Finnairu.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!