fbpx

Hit Alpinea: Osrečujemo ljudi!

Jutranja., Sprostitev

Jutra se v hotelih začnejo že zelo zgodaj. Medtem, ko gostje še spijo, se zaposleni že pripravljajo na nov delovni dan, nočni receptorji pa zaključujejo prejšnjega.

jutranja kavica v Hit Alpinea

In kako je lepše začeti dan, kot obdan z gorami in naravo.

Ko se že ob vožnji v službo razjasni nebo in sonce posije v vse kotičke pisarn, sob, kuhinj … Obvezna jutranja kava in razdelitev nalog je ne glede na oddelek prvi korak v delovni dan. Sladki rogljički pa še dodatno zapolnijo vrzeli v prebujanju.

Potem pa že vsi hitijo po opravkih, da je še pred prvimi gosti, vse pripravljeno. Včasih kar malo pozabimo, koliko dela je opravljenega še preden prvi gostje pridejo iz svojih sob. Po hodnikih pa se že širi prijeten vonj sveže pečenega peciva in pozimi že prijetno prasketa v kaminih.

Tudi med našimi gosti so ljubitelji zgodnjega jutra

Velikokrat se najdejo tudi gostje, ki želijo izkoristiti čarobna jutra v Kranjski Gori. Jutranji tek, odprava v okoliške hribe, drsenje tekaških smuči po sveže narejenih progah in prvi zamahi v bazenu so le nekatere izmed aktivnosti, ki jih zvabijo iz toplih postelj. Tako pripravimo marsikomu tudi zajtrk za s seboj, da izkoristi tudi ta del dneva.

Vsak dan tako skušamo ugoditi željam gostov, a hkrati ne pozabimo tudi na zaposlene. Ker vemo, kako stresna znajo biti jutra za tiste z nadobudnežni, ki šele vstopajo v vrtce in šole, zaposlenim omogočamo proste dni ob takih prelomnicah.

O Hit Alpinea

Poslanstvo Hit Alpinea »Osrečujemo ljudi!« je usmerjeno tako k zaposlenim, za katere želimo, da bi se v podjetju dobro počutili, k poslovnim partnerjem in seveda predvsem k zadovoljstvu gostov.

Podjetje Hit Alpinea združuje tri hotele, 2 wellness centra ter več gostinskih objektov. Z več kot 50-letno tradicijo smo eden največjih ponudnikov nastanitvenih kapacitet na Gorenjskem in tudi širše ter zaposlujemo nekaj manj kot 200 ljudi. Skupaj pa ustvarjamo prijetne trenutke in lepe spomine. Tako za nas kot za goste.

HIT ALPINEA d.o.o.
Borovška 99
4280 Kranjska Gora

Stran: www.hit-alpinea.si
FB : https://www.facebook.com/hitholidays
Instagram: https://instagram.com/hitalpinea 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]