fbpx

Hit Alpinea: Osrečujemo ljudi!

Jutranja., Sprostitev

Jutra se v hotelih začnejo že zelo zgodaj. Medtem, ko gostje še spijo, se zaposleni že pripravljajo na nov delovni dan, nočni receptorji pa zaključujejo prejšnjega.

jutranja kavica v Hit Alpinea

In kako je lepše začeti dan, kot obdan z gorami in naravo.

Ko se že ob vožnji v službo razjasni nebo in sonce posije v vse kotičke pisarn, sob, kuhinj … Obvezna jutranja kava in razdelitev nalog je ne glede na oddelek prvi korak v delovni dan. Sladki rogljički pa še dodatno zapolnijo vrzeli v prebujanju.

Potem pa že vsi hitijo po opravkih, da je še pred prvimi gosti, vse pripravljeno. Včasih kar malo pozabimo, koliko dela je opravljenega še preden prvi gostje pridejo iz svojih sob. Po hodnikih pa se že širi prijeten vonj sveže pečenega peciva in pozimi že prijetno prasketa v kaminih.

Tudi med našimi gosti so ljubitelji zgodnjega jutra

Velikokrat se najdejo tudi gostje, ki želijo izkoristiti čarobna jutra v Kranjski Gori. Jutranji tek, odprava v okoliške hribe, drsenje tekaških smuči po sveže narejenih progah in prvi zamahi v bazenu so le nekatere izmed aktivnosti, ki jih zvabijo iz toplih postelj. Tako pripravimo marsikomu tudi zajtrk za s seboj, da izkoristi tudi ta del dneva.

Vsak dan tako skušamo ugoditi željam gostov, a hkrati ne pozabimo tudi na zaposlene. Ker vemo, kako stresna znajo biti jutra za tiste z nadobudnežni, ki šele vstopajo v vrtce in šole, zaposlenim omogočamo proste dni ob takih prelomnicah.

O Hit Alpinea

Poslanstvo Hit Alpinea »Osrečujemo ljudi!« je usmerjeno tako k zaposlenim, za katere želimo, da bi se v podjetju dobro počutili, k poslovnim partnerjem in seveda predvsem k zadovoljstvu gostov.

Podjetje Hit Alpinea združuje tri hotele, 2 wellness centra ter več gostinskih objektov. Z več kot 50-letno tradicijo smo eden največjih ponudnikov nastanitvenih kapacitet na Gorenjskem in tudi širše ter zaposlujemo nekaj manj kot 200 ljudi. Skupaj pa ustvarjamo prijetne trenutke in lepe spomine. Tako za nas kot za goste.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

HIT ALPINEA d.o.o.
Borovška 99
4280 Kranjska Gora

Stran: www.hit-alpinea.si
FB : https://www.facebook.com/hitholidays
Instagram: https://instagram.com/hitalpinea 


Sledite nam


RSS Ustavi se!