fbpx

HITRO, VARNO IN ENOSTAVNO NA POČITNICE

Novice

Danes si nekaterih storitev ne moremo več predstavljati brez spletnega nakupa. Toda še vedno je pri nekaterih ljudeh prisoten strah, da bo prišlo do zlorabe, čeprav brez ustrezne zaščite spletna trgovina ne more delovati. Razvoju na področju spletne prodaje sledi tudi Adria Airways, edina slovenska letalska družba, ki jo zaznamujeta tradicija uspešnega poslovanja ter prijazno […]

Danes si nekaterih storitev ne moremo več predstavljati brez spletnega nakupa. Toda še vedno je pri nekaterih ljudeh prisoten strah, da bo prišlo do zlorabe, čeprav brez ustrezne zaščite spletna trgovina ne more delovati. Razvoju na področju spletne prodaje sledi tudi Adria Airways, edina slovenska letalska družba, ki jo zaznamujeta tradicija uspešnega poslovanja ter prijazno osebje in v katero zaupa vedno več ljudi.

V Adrii Airways so se za spletno prodajo vozovnic odločili marca 2004, ko so program za rezervacije letalskih vozovnic prek interneta povezali in nadgradili s programom za plačila s kreditnimi karticami. Svojim uporabnikom so želeli ponuditi tudi dodatne storitve, in sicer hiter nakup cenejših letalskih vozovnic in prihranek časa, ki bi ga sicer izgubili pri čakanju v vrsti. Adria pošlje na spletu kupljene vozovnice po hitri pošti brezplačno na izbrani naslov v  Ljubljani v 24 urah in v 48 urah v druge kraje v Sloveniji.

 

Tisti, ki se zaradi pomisleka glede zlorabe še niste odločili za takšen nakup, ste lahko brez skrbi, saj je Adria Airways poskrbela, da so vsi osebni podatki, tako potnikovi kot tudi podatki imetnika kreditne kartice, zavarovani z varnostnim certifikatom Thawte. Številka kreditne kartice, datum njene veljavnosti in pa varnostna koda, ki je zapisana na hrbtni strani kartice, se vpisujejo na zadnji plačilni strani, in sicer ob vsakem naročilu oziroma plačilu sproti. Podatki na tej strani so zavarovani z varnostnim certifikatom Verisign. Zato lahko brez pomislekov skočite na spletno stran Adrie in obiščete vaš najljubši kotiček v Evropi.

 

Ponavadi se ljudje bojijo tovrstnega nakupa tudi zaradi zapletenega naročanja. Na to so pomislili tudi pri Adrii, zato so program zasnovali preprosto, tako da uporabnika vodi skozi celotni postopek, ki je potreben za rezervacijo in nakup. S klikom »pomoč« pa se obiskovalec reši iz zagate, kadar ne ve več, kako naprej. Vsi koraki do spletnega nakupa so nazorno opisani tako z besedo kot tudi s sliko.

 

Na Adriini spletni strani se uporabnik lahko naroči tudi na e-novice, v katerih Adria redno obvešča o novostih, ugodnih ponudbah letalskih vozovnic in nagradnih igrah. Izmed vseh naročnikov e-novic pa vsak mesec izžrebajo dobitnika nagradne letalske vozovnice.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

 

Naj vam zaupamo še nekaj namigov, kako priti do cenejše vozovnice preko spleta:

  • če se odločite, da potovanje vključuje vsaj en vikend (eno noč s sobote na nedeljo), je cena vozovnice bistveno cenejša, kot če potujete med tednom;
  • če predhodno planirate potovanje, se splača da rezervacijo in nakup opravite vsaj 7, 14 , 21 ali več dni pred odhodom, saj bo ponudba še ugodnejša
  •  datuma odhoda in povratka določite že vnaprej;
  • svetujemo pa tudi, da če ni prostih sedežev po ugodnih cenah za dan, ki vam najbolj ustreza, vztrajajte še naprej, saj se lahko že naslednji dan sprosti sedež, ki ga lahko kupite po ugodni ceni.

Adria Airways vas torej vabi, da redno spremljajte informacije o ugodnih cenah letalskih vozovnic na spletni strani www.adria-airways.com, ki bo konec aprila ali v začetku maja 2005 dobila svežo in uporabnikom še bolj prijazno podobo.

 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!