fbpx

Je kar nekaj lepih plaž

Aktualno, Novice

Plaže – Xi Beach, Petani Beach, Myrtos Beach, Antisamos Beach, Skala, … In valovi. Je pa nešteto skritih, fantastičnih plaž, le poiskat jih je treba.
Zapeljita se v Assos – tam je majhna, a prečudovita plaža. Lepo mestece je Fiskardo – ribiško mesto; pojejta kaj ribjega.

“Je bil že kdo na dopustu na Kefaloniji? Kakšna izkušnja? Se splača za 1 dan na Itako?
Je 14 dni preveč/premalo za otok? Brez avta najbrž ne bo šlo …” dopust se bliža

sea-nature-sunny-beach-medium

“Živjo v 14 dneh boste otok lahko prekrižarili po dolgem in počez. Je kar nekaj lepih plaž, na Itaki pa takrat nismo bili. Avto je vsekakor koristen, ker lahko vidiš odmaknjene kotičke, kamor turistov sicer ne vozijo (če imaš take želje seveda)” Papagento

sea-landscape-mountains-nature-medium

“Kefalonija je zakon – čudovite plaže, voda, …. vzemita avto in raziščita otok, najlepše plaže so skrite. Fajn plaže so npr. Xi Beach, Petani Beach, Myrtos Beach, Antisamos Beach, Skala …, vendar je tukaj vedno gneča. In valovi. Je pa še nešteto skritih, fantastičnih plaž, le poiskat jih je treba.
Obvezno se zapeljita v Assos – tam je majhna, a prečudovita plaža. Lepo mestece je Fiskardo – ribiško mesto, pojejta kaj ribjega….
Mi smo bili na Itaki, šli smo na organiziran izlet z ladjico. Itaka je malce dražja od same Kefalonije, ker tja hodijo ljudje iz višjih slojev. Takrat je bila tam Madonna, vsaj tako nam je povedala vodička – videli smo njeno “jahtico”, nismo pa srečali nikogar od slavnih. Ti se verjetno skrivajo po luksuznih stanovanjih v notranjosti.” muholovka

Povzeto po temi: Kefalonija

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Forum: Kam in kako na počitnice


Sledite nam


RSS Ustavi se!