fbpx

Kako privabiti še vec turistov

Novice

Indija postaja vse bolj aktivna pri iskanju novih poti in destinacij, ki bi pritegnile čim vec turistov. Zadnja koraka v tej smeri sta naredili državi Andra Pradeš in Utar Pradeš. Andra Pradeš namerava bolj agresivno ponujati religiozni in zdravstveni turizem. V ta namen so na primer že rešili problem dostopa do znamenitega templja Tirupati z […]

Indija postaja vse bolj aktivna pri iskanju novih poti in destinacij, ki bi pritegnile čim vec turistov. Zadnja koraka v tej smeri sta naredili državi Andra Pradeš in Utar Pradeš.

Andra Pradeš namerava bolj agresivno ponujati religiozni in zdravstveni turizem. V ta namen so na primer že rešili problem dostopa do znamenitega templja Tirupati z visečim mostom, ki naj bi ga zgradili tako, da ne bi kršil strogih pravil konstrukcije templja.

 V Utar Pradešu pa je v nacrtu izgradnja t.i. kroga Mahabharate, ki bo imel za osnovo glavne dogodke iz znamenitega epa. Na vrhovno sodišče so poslali tudi prošnjo, ki bi povečala dostopnost templja Tadž, med drugim bi vstopnice po novem lahko kupili istega dne in ne 24 ur vnaprej kot sedaj.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!