fbpx

Kam naj pa pravzaprav letos sploh grem na dopust?

Aktivnosti, Kampiranje, glamping, Pohodništvo in gore, Potovanja

Epidemija koronavirusa je letos marsikomu prekrižala počitniške načrte. V nekatere države zaradi omejitev še vedno ne moremo, veliko letov in potovanj je odpovedanih zadnji trenutek.

Ob načrtovanju dopusta vedno razmišljamo, kaj pa, če se nam ne bo uspelo vrniti, kaj, če se bodo meje zopet zaprle in kaj, če bo med našim dopustovanjem ponovno postala obvezna karantena.

Je letošnje dopustovanje onkraj meja naše države vredno vseh živcev, denarja in potencialno tudi zdravja? Marsikdo se bo letos raje odločil za odkrivanje lepot Slovenije. A kaj, ko je vedno težje najti dopustniško točko, ki še ni zasedena.

Neomejene možnosti dopustovanja

Kako lahko uživate v lepotah naše države z najmanj stresa? Najemite avtodom. Avtodom ali pa bivalni kombi je odlična izbira tako za tiste, ki ste radi spontani, se odločite za dopust v zadnjem trenutku in ne želite biti omejeni z odpiralnimi časi hotelskih recepcij, kot tudi za tiste, ki vas pogosto skrbi, da boste ostali brez strehe nad glavo, da bo z vašo rezervacijo kaj narobe ali pa, da bo soba neudobna.

Hiša na kolesih

Kako pa veste kam lahko greste z avtodomom? Preprosto, pri Nest Campers si za vas ob najemu avtodoma vzamejo čas, vam razložijo delovanje avtodoma, predajo vse najpomembnejše informacije o kampiranju, kako uporabljati mobilne aplikacije za kampiranje, katere kraje se vam z avtodomom najbolj splača obiskati in še mnogo drugega. Pri Nest Campers imajo tudi mrežo 60 partnerskih kampov, kjer lahko stranke izkoristijo 20% popust na nočitev.

“Ravno smo se vrnili s tri tedenskega izleta po Sloveniji, Dolomitih in Avstriji. Imeli smo avtodom Stork in je resnično tako dober, kot trdijo na spletni strani: polno opremljen, z ogromno prostora za shranjevanje, odličen dizajn in zelo varčen pri gorivu. Odnos do strank je izjemen. Med dopustom smo jih iz različnih razlogov nekajkrat kontaktirali in vedno dobili hitre in uporabne odgovore. Nest Campers zelo priporočam vsem, ki želi potovati po Evropi z avtodomom.”

Alain Chiasson
Nest Campers

Hotelsko udobje na kolesih

Avtodomi Nest Campers, ki jih lahko prevzamete v Šenčurju, vam omogočajo še marsikatero drugo prednost. V avtodomu, ki ga boste najeli, vas bo pričakala oprema za čiščenje, pri kateri se zavedajo pomembnosti varovanja narave, tako da so letos naredili kar svoje biorazgradljive praške za posodo. Da bo vsak postanek priložnost za zabavo, imate v avtodomu na voljo tudi frizbi, karte in balinčke. Pričakali vas bodo vsi potrebni električni priključki, slovenska vinjeta in cev za vodo, vodni tank pa bo seveda poln že ob prevzemu.

Nest Campers

“Kaj naj rečem. Naša izkušnja z avtodomom pri Nest Campers je bila izjemna. Že takoj po rezervaciji, mesece pred dopustom, je bila Nina prijazna, vedno pripravljena na pomoč in izjemno profesionalna. Kombi je bil briljantno zasnovan in je imel vse, kar potrebuje štiričlanska družina in še več. To je daleč najboljši način za ogled Slovenije. Tega malega podjetja ne morem dovolj priporočiti.”

Diana S.

Da bodo vaše počitnice res brezskrbne, vam bodo tudi na voljo 24/7 za morebitno asistenco. Ob prevzemu vas bo pričakalo darilo dobrodošlice, v katerem so nujne toaletne potrebščine, voda in oreščki, dobili pa boste tudi kuharsko knjigo z idejami za jedi, ki jih lahko pripravite na poti. Da ne boste izpustili nobene znamenitosti, boste prejeli tudi zemljevid Nest Campers, kjer je zavedenih 90 točk, ki jih morate obiskati v Sloveniji ter na Hrvaškem. Če potujete v dvoje in ste romantične narave, boste zagotovo tudi navdušeni nad romantičnimi lučmi, ki vas bodo prav tako pričakale v avtodomu.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Nest Campers

Vse informacije na enem mestu

Če ste radi dobro pripravljeni, vas bo zagotovo razveselila brošura, ki jo dobijo vsi uporabniki avtodomov Nest Campers in Hiša na kolesih. V njej boste na enem mestu našli vse informacije o kampih, kampiranju, kako lahko avtodom uporabljate in kje ga lahko parkirate.

Nest Campers

Brošura je tudi polna nasvetov za kraje, ki si jih morate ogledati, hkrati pa boste izvedeli še kaj novega, saj je v njej tudi precej zanimivih informacij o lokalni kulturi. V brošuri boste tudi našli nasvete domačinov, tako da boste iz prve roke izvedeli, česa v njihovem kraju res ne smete zamuditi.

Letošnji dopust naj bo namenjen odkrivanju lepot Slovenije. Najemite avtodom in se odpravite odkrivati skrite kotičke naše države. Naj bo vaš dopust brez stresa z avtodomi Nest Campers in Hiša na kolesih, ki vam ponujajo vse udobje, ki ste ga sicer vajeni v hotelskih sobah, a z dodano vrednostjo, da jo lahko povsod odpeljete s seboj.


Sledite nam


RSS Ustavi se!