fbpx

Katera je najboljša restavracija v Ljubljani?

Novice

Prišel je čas, ko si lahko tudi sami postavimo enako vprašanje, kot nam ga postavljajo drugi: Katera je najboljša restavracija v Ljubljani? Izbor najboljših je naredil uredniški odbor In Your Pocket, ki je največji evropski ponudnik urbanih informacij. Oskrbuje nas z lokalnimi in praktičnimi informacijami iz več kot 100 mest po svetu. Informacije so dostopne […]

Prišel je čas, ko si lahko tudi sami postavimo enako vprašanje, kot nam ga postavljajo drugi: Katera je najboljša restavracija v Ljubljani?

Izbor najboljših je naredil uredniški odbor In Your Pocket, ki je največji evropski ponudnik urbanih informacij. Oskrbuje nas z lokalnimi in praktičnimi informacijami iz več kot 100 mest po svetu. Informacije so dostopne na spletnem portalu in več kot 70ih publikacijah turističnih vodnikov, izdanih v 23 državah. Med njimi je tudi Slovenija.

Izbor več kot sto restavracij v Ljubljani, je lokalni uredniški odbor zožil na deset finalistov v vsaki od devetih različnih kategorijah. Zmagovalca boste odločili bralci, zato kar veselo na delo!

Povezavo na izbor najdete tu. Preglejte in oddajte svoj glas!

 

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!