Najprestižnejši wellness Term Olimia je potrdil, da mu nihče ni kos

Izleti, Sprostitev, Toplice

Nagrado za najboljši wellness je že 9. leto zapored prejel Wellness Orhidelia, v kategoriji Turizem veliki. Tako so odločili strokovna žirija, poslušalci in uredniška ekipa ene najbolj poslušanih radijskih postaj v Sloveniji, »Dobro jutro Slovenija«, ki v sodelovanju s turističnoinformativnim portalom www.dj-slovenia.si izbira najboljša slovenska kopališča, wellness centre in smučišča.

V neokrnjeni naravi, na Štajerskem, v skritem kotičku sredi Kozjanskega in Obsotelja, se nahaja arhitekturna poezija, v sozvočju z naravo – Wellness Orhidelia. Že ob vstopu vas očara, skrbi se razblinijo in skozi izbrane luksuzne detajle se duša umiri. Raj na zemlji, kjer stelahko kadar koli in kjer koli vedno sami v intimi svojih misli in čutnih doživetij.

Razsežnost drugačnega sveta, ustvarjenega po posameznih zahtevah gostov, lahko občutite skozi izjemen svet savn, bazenih s termalno vodo, selfness programih in ritualih.

V zahvalo za vse vaše glasove smo v maju priljubljeni paket MAGIČNOST ORHIDELIE pripravili po posebej super ceni – edinstvena kombinacija prestižnega Wellness hotela Sotelia****S in kraljevskega Wellnessa Orhidelia.

»Našim gostom ne nudimo le sprostitve in počitka, ampak si prizadevamo, da jih izobrazimo, da spremenijo svoje navade, vzpostavijo fizično in duhovno ravnovesje ter izboljšajo svoj življenjski slog. Z nenehnim vlaganjem si prizadevamo biti izvirni, prepoznavni in gostom ponuditi edinstveno doživetje. Da smo pri tem uspešni, potrjuje tudi ta nagrada, ki je tudi spodbuda za nadaljevanje te poti«, pravijo v Termah Olimia.

Vsebino omogočajo Terme Olimia

Sorodne vsebine

Sledite nam

RSS Ustavi se!

 • Kako sem se in se soočam s svojimi strahovi
  Z znanjem za življenje in vsakodnevnim delom na sebi sem se uspela osvoboditi tudi največjih frustracij in strahov
 • Vonj oceana, nežen vetrič in mir – 5-minutni odklop
  V mnogih literaturah je stresni odgovor zložen v predalčke – stopnja ena, dva, tri itd. Vendar to je le teoretična interpretacija stresnih reakcij, ki pa se od posameznika do posameznika razlikuje.
 • C4
  Takratna izguba službe in nenadna smrt očeta so me pretresli do temeljev. V vrtincu zame že tako prehitrega življenjskega tempa, ki me je pogoltnil, in dodatnega šoka nisem mogla več dihati ...
 • Potlačen strah nezavedno prenašamo na potomce
  Zavedanje širšega družinskega konteksta vzorca potlačenja strahu nam daje možnost notranje biološke in psihološke osvoboditve ter omogoča, da potlačenega strahu ne prenašamo na naslednje potomce.
 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.