fbpx

Nekoč bom … [1]

Eksotična potovanja, Potovanja

Potovanja in izleti mi veliko pomenijo, občutek imam, da oblikujejo mojo osebnost. Zapomnim si paleto barv, vonja vetra, energije ljudi.

Potovanja in izleti mi veliko pomenijo, občutek imam, da oblikujejo mojo osebnost. Doživetja mi ostanejo za vedno. Zapomnim si paleto barv, vonja vetra, energije ljudi, izrazitost sonca ali ostrino mraza.

Raziskujem in dodajam na listo.

  • Utah leži na zahodu ZDA. Glavno in hkrati tudi največje mesto je Salt Lake City. Utah je znana po svoji pokrajinski raznolikosti, kot so izsušene puščave s peščenimi sipinami na eni ter borovimi gozdovi na drugi strani. Želim taboriti.

moab-under-canvas-utah.jpg.rend.tccom.1280.960

  • Bora Bora je otok v francoski Polineziji. Skupaj z osrednjo skupino 14 otokov tvori avtonomno državo. Otok 38 km2 je leta 1777 odkril James Cook. Na južni strani otoka so krasne plaže, večinoma dostopne le s čolni.

over-water-huts-bora-bora.jpg.rend.tccom.1280.960

  • Safari v Afriki 

Go on Safari in Africa

  • Islandija 

Občutka kopanja v beli mivki ne bom pozabila. To je točno tisto, kar vas pričaka tukaj – lepa in topla modra laguna, ki jo je naredila geotermalna aktivnost. Modra laguna “Blue Lagoon” se nahaja v bližini zahodne obale Islandije, nedaleč stran od Reykjavika in velja za enega izmed najbolj magičnih krajev na svetu.

geothermal-pool-blue-lagoon-iceland.jpg.rend.tccom.1280.960

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

  • Ste vedeli, da legenda novejšega izvora govori, da naj bi bil Kitajski zid edini s prosim očesom viden objekt z Lune? Objekt, delo človeka.

overview-great-wall-of-china.jpg.rend.tccom.1280.960


Sledite nam


RSS Ustavi se!