fbpx

Nenavadna atrakcija v Kambodži

Novice

Po pričevanju nekega turista, ki ga je objavil The New Zealander Herald, je v Kambodži mogoče najti eno najbolj nenavadnih turističnih atrakcij. Pri vožnji po Pnom Penu ga je voznik taksija vprašal, če bi rad streljal z brzostrelko. Po pritrdilnem odgovoru ga je odpeljal v neko vojašnico, kjer mu je vojak predstavil celotno ponudbo. Na […]

Po pričevanju nekega turista, ki ga je objavil The New Zealander Herald, je v Kambodži mogoče najti eno najbolj nenavadnih turističnih atrakcij.

Pri vožnji po Pnom Penu ga je voznik taksija vprašal, če bi rad streljal z brzostrelko. Po pritrdilnem odgovoru ga je odpeljal v neko vojašnico, kjer mu je vojak predstavil celotno ponudbo. Na ceniku imajo vse vrste orožja, od ročnih bomb, pištol, avtomatskih pušk, protiletalskih topov, do raketnih metalcev. Streljate lahko v kokosov oreh, kokoš ali kravo. Strel v kravo z raketnim metalcem vas bo stal 400 ameriških dolarjev: 200 za strel, 200 za kravo. Če zgrešite, lahko 200 dolarjev, namenjenih za kravo, obdržite.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!