fbpx

Nov kolesarski hotel na Ptuju

Novice

Na Ptuju so letošnjo jesen odprli nov mladinski hotel Eva, ki je specializiran za kolesarje in izposojo koles. Na Ptuj prihaja vedno več turistov na kolesih. Eden izmed razlogov je ta, da avstrijska karta kolesarskih poti vsebuje tudi kolesarske poti v Sloveniji, drugi pa, da kolesarstvo postaja najbolj priljubljena dejavnost v prostem času v Evropi […]

Na Ptuju so letošnjo jesen odprli nov mladinski hotel Eva, ki je specializiran za kolesarje in izposojo koles.

Na Ptuj prihaja vedno več turistov na kolesih. Eden izmed razlogov je ta, da avstrijska karta kolesarskih poti vsebuje tudi kolesarske poti v Sloveniji, drugi pa, da kolesarstvo postaja najbolj priljubljena dejavnost v prostem času v Evropi pa tudi v Sloveniji. V hotelu imajo na voljo šest sob, od tega je ena šestposteljna, dve sta štiriposteljni, tri sobe pa so dvoposteljne. Hotel ima urejene toaletne prostore in skupno kuhinjo, v bližini pa je kolesarska trgovina in kolesarski servis.

Na Ptuju so prepričani, da bo hotel prihodnje leto, ko bo urejena podravska kolesarska pot od Dravograda do Ormoža, poln in da bo prenočišč, namenjenih turistom na kolesih, še primanjkovalo.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!