fbpx

Novi Slovenski turistični informacijski center (STIC)

Novice

Končno smo ga dočakali. Pa saj je bil že čas, kajne? Novi Slovenski turistični informacijski center (STIC) se je odprl v začetku meseca in ima odprta vrata na Krekovem trgu 10 (v neposrednibližini tržnice) v Ljubljani. STIC bo predstavljal pomembno dopolnitev ljubljanske, pa tudi slovenske turistične ponudbe. V njem bo mogoče dobiti turistične informacije o […]

STICKončno smo ga dočakali. Pa saj je bil že čas, kajne? Novi Slovenski turistični informacijski center (STIC) se je odprl v začetku meseca in ima odprta vrata na Krekovem trgu 10 (v neposrednibližini tržnice) v Ljubljani. STIC bo predstavljal pomembno dopolnitev ljubljanske, pa tudi slovenske turistične ponudbe. V njem bo mogoče dobiti turistične informacije o celotni Sloveniji, seveda pa tudi posebej o Ljubljani. STIC bo največja in najbolje opremljena turistično informacijska točka v Ljubljani.

Obiskovalci bodo lahko tako še hitreje prišli do informacij o slovenski turistični ponudbi, o prireditvah, dogodkih in ponudbi turističnih krajev, vstopnice za kulturne, zabavne, športne in druge prireditve … Poleg tega pa bo v STICu tudi internetni kotiček za obiskovalce z osmimi računalniki.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!