fbpx

Petičnežem na voljo tudi lakaj

Novice

Nove zmogljivosti za goste z najglobljimi žepi V Dubrovniku se končuje gradnja enega najrazkošnejših hotelov verige Rixos, vrednega več kot 50 milijonov evrov. Hotel s petimi zvezdicami bo omogočil čudovit pogled na morje in na samostan Danče. Na skupno 45.000 kvadratih metrih hotelskih površin bo gostom na voljo 315 sob in apartmajev, pri čemer bo […]

Nove zmogljivosti za goste z najglobljimi žepi

V Dubrovniku se končuje gradnja enega najrazkošnejših hotelov verige Rixos, vrednega več kot 50 milijonov evrov.

Hotel s petimi zvezdicami bo omogočil čudovit pogled na morje in na samostan Danče. Na skupno 45.000 kvadratih metrih hotelskih površin bo gostom na voljo 315 sob in apartmajev, pri čemer bo najmanjša soba merila 32, največja, predsedniški apartma, pa kar 500 kvadratnih metrov. Vsi apartmaji bodo imeli avtomatsko hlajenje in gretje – tudi tal v kopalnici in na hodniku, interaktivno televizijo, minibar ter 24-urno sobno strežbo.

Goste veličastnega Rixos Libertas, ki je delno vgrajen v pečino, se bodo lahko razvajali v wellness centru, termah, savni, turški kopeli, z masažami, v petih barih, treh restavracijah, zunanjem in notranjem bazenu ter v sobi z videoigricami. V hotelu bodo še igralnica, nočni klub, trgovine, dva otroška vrtca … Posebnost hotela bodo pravzaprav kopalnice, saj bodo razkošne kopalne kade tik ob temno zastekljenih stenah ponujale neposreden pogled na morje.

Gostom razkošnejših apartmajev, z oznako executive, bodo dodatno na voljo še butler, zasebna sprejemnica za zelo pomembne goste in posebna recepcija.

Na voljo jedi z vsega sveta
V treh hotelskih restavracijah bodo stregli izbrane jedi z vsega sveta, pri čemer bodo gostje vsak večer lahko izbirali med štirimi različnimi kuhinjami, posebej pa bodo ustregli tudi najbolj eksotičnim željam petičnežev.

Rixos meri tudi na kongresni turizem, saj bo v okviru hotela devet dvoran za 1.200 gostov. Hotel, ki je od starega mestnega jedra Dubrovnika oddaljen poldrugi kilometer, naj bi s spektakularno slovesnostjo odprli še pred koncem letošnjega leta.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Za noč v razkošnem hotelu bo treba odšteti med 200 in 2.000 evri.

Fascinantni hoteli, 27. avgust 2007 09:44


Sledite nam


RSS Ustavi se!