fbpx

Po poteh junakinj Seksa v mestu

Novice

Za štiridnevno turo je treba odšteti 15.000 evrov Čeprav je evforija okoli nanizanke Seks v mestu v zadnjem času malo zamrla, pa številne še vedno zanima, kje so živele štiri junakinje. Najbrž je k vnovičnemu zanimanju za Carrie, Mirando, Samantho in Charlotte pripomogel tudi film, ki so ga posneli nedavno. Zato se je neka turistična […]

Za štiridnevno turo je treba odšteti 15.000 evrov

Čeprav je evforija okoli nanizanke Seks v mestu v zadnjem času malo zamrla, pa številne še vedno zanima, kje so živele štiri junakinje.

Najbrž je k vnovičnemu zanimanju za Carrie, Mirando, Samantho in Charlotte pripomogel tudi film, ki so ga posneli nedavno. Zato se je neka turistična egencija odločila svojim (predvsem ženskim) strankam ponuditi posebno ponudbo – turo po New Yorku v znamenju Seksa v mestu.

Joanne Konstantinakos, ustanoviteljica turistične agencije Destination On Location, za 24.000 ameriških dolarjev (15.000 evrov) ponuja prav posebno doživetje. Oboževalci štirih junakinj v visokih petah se bodo štiri dni vozili od ene prestižne trgovine (s čevlji) do druge, pozabili pa niso niti na newyorški butik oblikovalke Patricie Field, ki je oblikovala vsa oblačila, ki so jih junakinje nosile v nanizanki.

Seveda ne bo šlo tudi brez prestižnih restavracij, na koncu pa bodo obiskovalci lahko še zažurali v istih nočnih klubih kot glavne igralke nanizanke…

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!