fbpx

Pravljica tisoč in ene noči

Novice

Turistična agencija Imperial Travel je v hotel Mons povabila na klepet z Mojco Mavec Janka Fritza, dobrega poznavalca arabskih dežel in kulture. Podrobno sta predstavila program potovanja v Oman ter Združene Arabske Emirate. Ob slikah in glasbi arabskih dežel so gostje spoznali arabsko kulturo in si ogledali predstavo trebušne plesalke. Sledil je zaključek z arabsko […]

Turistična agencija Imperial Travel je v hotel Mons povabila na klepet z Mojco Mavec Janka Fritza, dobrega poznavalca arabskih dežel in kulture. Podrobno sta predstavila program potovanja v Oman ter Združene Arabske Emirate. Ob slikah in glasbi arabskih dežel so gostje spoznali arabsko kulturo in si ogledali predstavo trebušne plesalke. Sledil je zaključek z arabsko kavo ter čajem. Oman in Dubaj, ki sta le pet in pol ur leta oddaljena od bližnjih evropskih letališč, sta primerna kraja za preživljanje aktivnih počitnic sodobnega potnika. Potovanje v Oman in Dubaj, ki so ga v agenciji Imperial Travel poimenovali Pravljica tisoč in ene noči, je dobra kombinacija užitkov v futurističnem Dubaju, zelenem Al Ainu in zgodovinskem Muscatu. Tam se lahko prepustite zabavi ob barantanju na tržnici, ogledu muzejev, trdnjav ter mošej ali ob pohajkovanju po nakupovalnih središčih. Preizkusite lahko jahanje kamel in smučanje po peščenih sipinah ter si seveda ogledate nepozabno predstavo trebušnih plesalk.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.