fbpx

Predsednik kot vodič

Novice

Perujski predsednik Alejandro Toledo bo vodič v turistični oddaji, ki jo v Peruju snema ameriška televizijska postaja Discovery Travel Channel. Enourna oddaja, ki bo prvič na programu jeseni letos, bo prikazovala turistične dragulje Peruja, kot so Machu Picchu, Nasca, Canon de Colca, Iquitos in Trujillo. Stroške oddaje bo krila televizijska postaja. Perujski minister za turizem […]

Perujski predsednik Alejandro Toledo bo vodič v turistični oddaji, ki jo v Peruju snema ameriška televizijska postaja Discovery Travel Channel.

Enourna oddaja, ki bo prvič na programu jeseni letos, bo prikazovala turistične dragulje Peruja, kot so Machu Picchu, Nasca, Canon de Colca, Iquitos in Trujillo. Stroške oddaje bo krila televizijska postaja. Perujski minister za turizem je zatrdil, da bi država porabila 25 milijonov dolarjev za enako publiciteto. Tako pa bo plačala le letalo in helikopter za potovanja predsednika in njegove žene. Toledo je sicer zaradi korupcijskih škandalov v državi zelo nepriljubljen.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!