fbpx

Prireditve v prihajajočih mesecih – Nemčija

Novice

1. Glasbeni festival – Musikfest Berlin (02.09.-22.09.2014) V septembru se bo odvijala že 10. izdaja glasbenega festivala Berlin . V treh tednih bodo v priznani berlinski filharmoniji priredili kar 31 koncertov, kjer bodo izvajalci svetovnega merila predstavili več kot 75 del. Poudarek festivala bo sicer na klasični orkestrski glasbi, nastopili pa bodo med drugim tudi […]

1. Glasbeni festival – Musikfest Berlin (02.09.-22.09.2014)
V septembru se bo odvijala že 10. izdaja glasbenega festivala Berlin . V treh tednih bodo v priznani berlinski filharmoniji priredili kar 31 koncertov, kjer bodo izvajalci svetovnega merila predstavili več kot 75 del. Poudarek festivala bo sicer na klasični orkestrski glasbi, nastopili pa bodo med drugim tudi instrumentalni ter vokalni ansambli in številni znani solisti.

2. Glasbeni teden Berlin Music Week (03.09.-07.09.2014)
V nemški prestolnici pa bo v začetku septembra potekala tudi malo manj konvencionalna glasbena prireditev in sicer berlinski teden glasbe – Berlin Music Week . Največji klubski festival v Evropi se bo odvijal na 15 različnih prizoriščih okoli berlinskega Osthafna. Od elektronske glasbe do hip-hopa – 5-dnevni festival bo potešil številne glasbene okuse.

3. Pyronale Berlin (05.09.-06.09.2014)
Na tekmovanju ognjemetov Pyronale v začetku septembra v Berlinu boste lahko občudovali barvite koreografije najboljših mednarodnih pirotehniških mojstrov. Letos se bodo za pokal Pyronale potegovale ekipe iz Kitajske, Norveške, Italije, Rusije, Nizozemske in Francije.

4. Oktoberfest v bavarski prestolnici (20.09.-05.10.2014)
Oktoberfest v Münchnu slovi kot največji festival na svetu in vsakič privabi obiskovalce z vsega sveta. Približno sedem milijonov ljudi vsako leto odroma na priljubljeno Theresienwiese, da se pozabavajo na številnih vrtiljakih in v pivskih šotorih v družbi svetovno znanega bavarskega piva v litrskih vrčkih, tradicionalne glasbe in okusne bavarske kulinarike.

5. Festival narodov v Bad Wörishofnu (26.09.-05.10.2014)
Festival narodov v bavarskem mestecu Bad Wörishofen bo konec septembra ponovno postregel z odličnimi poslasticami klasične glasbe. Festival na eni strani vsako leto privabi številne mednarodno uveljavljene glasbenike, na drugi strani pa tudi zelo nadarjene mlade glasbenike, katerim prireditev služi kot odskočna deska.


Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!