fbpx

Projekt obnove središča Golte

Novice

1. oktobra letos je 22 družbenikov, ki so z ustanovitvenim vložkom pristopili k ustanavljanju družbe Golte, d.o.o., zimsko letni turistični center, podpisalo družbeno pogodbo. S tem so pristopili k uresničevanju dolgoročnega mednarodnega in regijskega projekta obnove turističnega središča Golte. Vizija je razviti center Golte v priljubljeno domače in mednarodno zimsko in letno turistično središče s […]

Golte1. oktobra letos je 22 družbenikov, ki so z ustanovitvenim vložkom pristopili k ustanavljanju družbe Golte, d.o.o., zimsko letni turistični center, podpisalo družbeno pogodbo. S tem so pristopili k uresničevanju dolgoročnega mednarodnega in regijskega projekta obnove turističnega središča Golte. Vizija je razviti center Golte v priljubljeno domače in mednarodno zimsko in letno turistično središče s sodobno infrastrukturo in bogato ponudbo storitev.

Golte želijo postati turistično središče z najbolj celovito kombinacijo zdraviliškega, adrenalinskega, gorsko izletniškega in zimskega turizma za celo družino.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!