fbpx

Prva Adidas Terrex POP UP trgovina pri nas

Aktualno, Izleti, Kampiranje, Pohodništvo in gore

V ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark se je za en mesec odprla adidas Terrex POP UP trgovina, ki ponuja pester izbor oblačil in opreme za športe na prostem.

Svežo kolekcijo so predstavili outdoor navdušenci, ki blagovno znamko adidas Terrex že več let uspešno preizkušajo na razgibanih terenih po Sloveniji in tujini. adidasova POP UP trgovina bo v Cityparku odprta do 15. oktobra.

Adidas Terrex je v ljubljanskem Cityparku v sodelovanju s Tomas Sportom odprl prvo POP UP trgovino pri nas, ki prinaša edinstveno izkušnjo fizičnega in spletnega prostora. POP UP trgovina obiskovalcem ponuja neposredno interakcijo s priljubljeno blagovno znamko in najboljšo izbiro Terrex opreme v Sloveniji.

Na uradni otvoritvi POP UP trgovine so najbolj priljubljeni outdoor digitalni vplivneži predstavili svoje najljubše adidas Terrex kose, ki jih bodo nosili v jesensko-zimskem času. Z obiskovalci so delili svoje gorske podvige in pomembne preizkušnje ter ob tem izpostavili pomen ustrezne opreme, ki nas obvaruje, ne glede na teren in vremenske razmere.

Z vrhunsko adidas Terrex opremo, izdelano s pomočjo pametne tehnologije, boste vsi pohodniki, tekači, plezalci, kolesarji in ostali outdoor navdušenci lažje presegali osebne cilje. Lahkotna oprema je izredno učinkovita, saj ščiti pred vetrom, vlago in ostalimi vremenskimi razmerami, prav tako pa omogoča neovirano ter svobodno gibanje na prostem.

POP UP trgovina bo v Cityparku odprta mesec dni, od 15. septembra do 15. oktobra. Pri tem pa bo vsak nakup nad 50 evrov nagrajen s posebnim darilom za outdoor navdušence.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.