fbpx

Prva Adidas Terrex POP UP trgovina pri nas

Aktivnosti, Aktualno, Kampiranje, glamping, Pohodništvo in gore

V ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark se je za en mesec odprla adidas Terrex POP UP trgovina, ki ponuja pester izbor oblačil in opreme za športe na prostem.

Svežo kolekcijo so predstavili outdoor navdušenci, ki blagovno znamko adidas Terrex že več let uspešno preizkušajo na razgibanih terenih po Sloveniji in tujini. adidasova POP UP trgovina bo v Cityparku odprta do 15. oktobra.

Adidas Terrex je v ljubljanskem Cityparku v sodelovanju s Tomas Sportom odprl prvo POP UP trgovino pri nas, ki prinaša edinstveno izkušnjo fizičnega in spletnega prostora. POP UP trgovina obiskovalcem ponuja neposredno interakcijo s priljubljeno blagovno znamko in najboljšo izbiro Terrex opreme v Sloveniji.

Na uradni otvoritvi POP UP trgovine so najbolj priljubljeni outdoor digitalni vplivneži predstavili svoje najljubše adidas Terrex kose, ki jih bodo nosili v jesensko-zimskem času. Z obiskovalci so delili svoje gorske podvige in pomembne preizkušnje ter ob tem izpostavili pomen ustrezne opreme, ki nas obvaruje, ne glede na teren in vremenske razmere.

Z vrhunsko adidas Terrex opremo, izdelano s pomočjo pametne tehnologije, boste vsi pohodniki, tekači, plezalci, kolesarji in ostali outdoor navdušenci lažje presegali osebne cilje. Lahkotna oprema je izredno učinkovita, saj ščiti pred vetrom, vlago in ostalimi vremenskimi razmerami, prav tako pa omogoča neovirano ter svobodno gibanje na prostem.

POP UP trgovina bo v Cityparku odprta mesec dni, od 15. septembra do 15. oktobra. Pri tem pa bo vsak nakup nad 50 evrov nagrajen s posebnim darilom za outdoor navdušence.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!