fbpx

Skoki v vodo za pokal mesta Jesenic

Novice

Zavod za šport Jesenice, Mladinski center Jesenice in Klub jeseniških študentov, v soboto, 18. avgusta 2007, pripravljajo noro zabavo na Kopališču Ukova s pričetkom ob 15. uri. Lahko se boste pomerili v igranju odbojke v vodi, različnih zavabnih igrah, kot sta limbo in “Kdo ‘ma najdaljš’ga?”, družabnih igrah kot sta balinčkanje in tarok, ves čas […]

Zavod za šport Jesenice, Mladinski center Jesenice in Klub jeseniških študentov, v soboto, 18. avgusta 2007, pripravljajo noro zabavo na Kopališču Ukova s pričetkom ob 15. uri.

Lahko se boste pomerili v igranju odbojke v vodi, različnih zavabnih igrah, kot sta limbo in “Kdo ‘ma najdaljš’ga?”, družabnih igrah kot sta balinčkanje in tarok, ves čas pa bodo izbirali najvišjega obiskovalca prireditve. In še namig, da bo “The Greatest” tisti, ki bo uporabil kar največ domišljije (morda hodulje?).

Ves čas prireditve se boste lahko pozanimali, kakšne projekte MCJ in KJŠ pripravljata za letošnjo jesen ter jim zaupali lastne predloge in ideje.

Seveda pa vam bodo na voljo tudi osvežilni poletni koktajli.

Ob 16.30 uri se bo pričelo tekmovanje skokov v vodo z 10m stolpa za pokal mesta Jesenic. Prav tako bo znan/-a tudi skupni/-a zmagovalec/-ka. Če vam drzne tekmovalke in tekmovaci ne bodo dvignili adrenalina, pa vam ga bodo zagotovo dekleta plesne skupine “Rio de Latino”, ki bodo nastopila pred razglasitvijo najboljših.

Vstopnine na prireditev ni!

Splet: www.zsport-jesenice.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!