fbpx

SPLASH poletje za vso družino v Termah Tuhelj

Sprostitev, Toplice, Wellness

Novi tobogani, družinski wellness in savna, privlačni animacijski programi in delavnice – za poletje, v katerem bodo uživali vsi člani družine.

To poletje bodo vsi ljubitelji adrenalina uživali v novih toboganih na zunanjih bazenih. Na obstoječi ploščadi sta nameščena 2 adrenalinska tobogana, ki bosta dodatno dopolnjevala ponudbo Vodnega planeta.

Eden od njih je prava adrenalinska atrakcija, dolga 113 m in postavljena na ploščadi, visoki 12 m. Posebnost tobogana so posebni učinki na dolžini 20 m, ki so nameščeni znotraj cevi in gostom omogočajo pravo doživetje. Posebni učinki vsebujejo posebne prosojne trakove, ki v zaprto cev prepuščajo svetlobo od zunaj. Tudi deli tobogana, dolgi 2,6 m, so pokriti s posebnim prosojnim delom iz termoplastičnega polimera, v katerem bodo gostje imeli občutek, kot da drsijo skozi prozorno steklo. Drugi tobogan je adrenalinska poslastica, kjer se bodo gostje ob spuščanju z 12 m visokega tobogana počutili kot na prostem padu.

SPLASH poletje za vso družino v Termah Tuhelj

Delavnice za otroke in odrasle

Za predah od vodnih atrakcij je tukaj igralnica na dveh nadstropjih s toboganom in plezalno steno, mali umetniki in ustvarjalci pa ne smejo zamuditi posebno zasnovane umetniške delavnice. Animacijska ekipa bo poskrbela, da otrokom nikoli ne bo dolgčas – vodene igre na bazenih, druženje na delavnicah, Tuhi aqua fun z maskoto, večerni Mini disco in številna presenečenja bodo pričarala zabavo, katere se boste še dolgo spominjali. Na bazenih pripravljajo Art&Fun z odličnimi aktivnostmi, v hotelu pa se bodo otroci zabavali v Art&Spa šoli medtem ko je večer rezerviran za Art&Wine fest z degustacijo vin za starše in super koncert.

Wellness za najmlajše

Najmlajši gostje lahko tudi v wellness centru uživajo v posebej ustvarjenih masažah in tretmajih, pa tudi v družinskem savnanju v Svetu savn, doživetju, ki ga ne smete zamuditi. Letos vas čakata čokoladni program in sladkorni piling, ki nista samo zdrava za vašo kožo, ampak tudi zabavna in zanimiva za vaše otroke. Ne pozabite, otroke lahko vedno zaupate v varstvo ekipi Term Tuhelj in ukradete nekaj ur zase in za vaše najljubše tretmaje in rituale.

Družinski paketi

Izkoristite ugodnosti družinskega paketa All inclusive light, ki vključuje bivanje za dva otroka gratis, in uživajte v Splash poletju! Tudi hrana je prilagojena otrokom in njihovem okusu, družinske sobe in prostorni apartmaji hotela Well**** pa bodo vaše počitnice napravili še prijetnejše.

Seveda ne pozabite na izlete v okolici in zabavo na športnih terenih Term Tuhelj, saj so nepozabni dogodki zagotovljeni. Hrvaško Zagorje je spomladi čudovito. Podajte se na raziskovanje čudovite narave, muzejske dediščine, vinskih cest in doživite nepozabne kulinarične dogodke. Hrvaško Zagorje je prava Pravljica na dlani, ne zamudite je. Hrvaška polna življenja

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

 

Počitnikujte na drugačnem planetu!


Sledite nam


RSS Ustavi se!