fbpx

Tajska bi tsunamije tudi unovčila

Novice

Tajska načrtuje izgradnjo spominskega muzeja, ki bi prikazoval opustošenje nedavnih tsunamijev. Muzej naj bi postavili na najbolj prizadetem tajskem otoku Puketu, vključeval pa naj bi tudi spektakularno filmsko simulacijo velikega vala. To je precej razburilo neke avstralske sorodnike žrtve tsunamija, saj se jim taka uprizoritev v stilu velikih filmskih šovov zdi neokusna. Menijo, da ni […]

Tajska načrtuje izgradnjo spominskega muzeja, ki bi prikazoval opustošenje nedavnih tsunamijev. Muzej naj bi postavili na najbolj prizadetem tajskem otoku Puketu, vključeval pa naj bi tudi spektakularno filmsko simulacijo velikega vala. To je precej razburilo neke avstralske sorodnike žrtve tsunamija, saj se jim taka uprizoritev v stilu velikih filmskih šovov zdi neokusna. Menijo, da ni sporno, da bi v muzeju izobraževali ljudi, kako nastanejo take katastrofe, ne zdi pa se jim primerno iz tega ustvarjati atrakcijo.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!