fbpx

Trenutek, ki poživi vaš vsakdan

Aktivnosti, Novice, Zanimivosti

Vse na enem mestu. Počitek v prijetnem ambientu, odlična kava, okusna dopeka in sendviči, da jih sanjaš. Trenutek, ki zagotovo poživi naš vsakdan, če si to dovolimo.

Z željo po izpolnjevanju najzahtevnejših pričakovanj gostov so v OMV razvili blagovno znamko VIVA, ki gostom z gastronomsko ponudbo in ustvarjanjem domačega vzdušja omogoča oddih ob vsakem obisku bencinskega servisa.

  • Postanek v VIVA Café postaja najlepši del poti.
  • Kavni napitki VIVA Café, sendviči VIVA, pekovsko pecivo in domače vzdušje vedno napolnijo s pravo energijo.
  • V Sloveniji je trenutno na voljo 42 bencinskih servisov OMV VIVA Café.

V prihajajočih toplejših dneh boste lahko uživali tudi v raznovrstnih osvežilnih napitkih, sveže iztisnjenih sokovih ter sadnih mešanicah z manj sladkorja in večjo vsebnostjo sadja. Za tiste, ki želite postanek obeležiti s slajšim prigrizkom, pa je vedno na voljo tudi izvrstno sveže pečeno pekovsko pecivo.

Dobrodošli v VIVA CAFE!

“Sveže zmleta kava iz italijanske pražarne kave blizu jezera, ki je postrežena s pravim mlekom, je za desetko! Zraven dobiš piškot in vodo, kar se mi zdi ljubezniva gesta.”

Alenka

Izbrana kavna zrna, ki so nežno in skrbno popražena, dajejo bogato, intenzivno kavno aromo z najboljšo kremo, kar se jo da okusiti. Pridobivanje in proizvodnja kavnih zrn, iz katerih nastane mešanica VIVA Café, poteka po načelih pravične trgovine, zato kava VIVA Café nosi certifikat pravične trgovine Fairtrade.

“VIVA Café je kava, pripravljena z občutkom in s pravim mlekom in strinjam se, ni boljšega od kave, ki jo pripravijo spretne roke izkušenih in izučenih barist, kavnih mojstrov, ki poznajo vse trike, s katerimi naredijo kavni napitek nekaj posebnega.”

Simona

Prepustite se torej nežno praženi in sveže zmleti italijanski kavi, izjemnim sendvičem VIVA in okusnemu pekovskemu pecivu, kadarkoli si tega zaželite. Na kratki ali dolgi poti si vzemite trenutek zase in poskrbite, da boste napolnjeni z energijo dan nadaljevali še bolj uspešno. VIVA Café vas čaka na 42 bencinskih servisih OMV po Sloveniji. Zdrav oddih, ki zagotovi pravo energijo za nadaljevanje dneva, je vedno dobra izbira!

Chef Štefelin in sendviči

Chef Štefelin je pestro ponudbo sendvičev VIVA kreiral, da očara raznolikost okusov, ki jih premore naša dežela.

VIVA Fit je ženin najljubši – sendvič s fit štručko, izdelano iz pšenične, ržene in mandljeve moke z dodanimi beljaki in brez kvasa, ki v sredici skriva sočne sestavine. Na eni polovici je mlečni namaz, na drugi pesto genovese, vmes dimljene piščančje prsi, mini paradižniki in rukola, marinirana z olivnim oljem ter balzamičnim kisom. Meni najljubši je Dolenjski, medtem ko sin prisega na Alpskega in hčerka na Primorski sendvič VIVA.

Sledite nam

David

Pred kratkim so dodali: sendvič VIVA Vegastik in Panini Premium. Z njima bomo okusili italijanski način življenja, ki ga ponuja poseben sendvič, na voljo v dveh različicah.

“Meni najljubši je sendvič Schnitzel Deluxe s čisto pravim dunajskim zrezkom, to slastno avstrijsko (a tudi našo) specialiteto!”

Matej


Sledite nam


RSS Ustavi se!