fbpx

Tudi vam že diši po cimetu in klinčkih?

Novice

Počasi vstopamo v praznični čas, božični sejmi vsepovsod se bodo razživeli, zato bomo v tokratnih kot tudi naslednjih novicah njim namenili malce več pozornosti. Predstavljamo božični sejem v Altöttingu , za veliko obiskovalcev najlepši sejem v Nemčiji, in božični sejem v Magdeburgu , ki velja za otrokom najbolj prijazen božični sejem v osrednji Nemčiji. Ob […]

Počasi vstopamo v praznični čas, božični sejmi vsepovsod se bodo razživeli, zato bomo v tokratnih kot tudi naslednjih novicah njim namenili malce več pozornosti.

Predstavljamo božični sejem v Altöttingu , za veliko obiskovalcev najlepši sejem v Nemčiji, in božični sejem v Magdeburgu , ki velja za otrokom najbolj prijazen božični sejem v osrednji Nemčiji.

Ob enem pa vam bi radi predstavili še prijeten Wyndham Garden Hotel v Hamburgu, v kolikor vas bo pot zanesla v to čudovito severnonemško pristaniško mesto in si boste zaželeli bivanja v prijetnem ambientu v samem centru mesta, live-show organizatorja Stage Entertainment , ki v Nemčiji že vrsto let prireja spektakularne muzikale in predstave, ter nemškega letalskega prevoznika Lufthansa , ki je prenovil svojo premium economy class ponudbo, tako da boste od sedaj naprej lahko še udobneje potovali do vaših ciljev.

Ne spreglejte pa tudi pomembne obletnice, ki jo je 9. novembra obeležila Nemčija, ter našega izbora prihajajočih prireditev v počitniški deželi Nemčiji.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Želimo vam prijetno branje.


Sledite nam


RSS Ustavi se!