fbpx

V bunkerju v Švici so odprli prvi ,,hotel z nič zvezdicami,,

Novice

Bern – V bunkerju brez oken in udobja so v Švici odprli prvi “hotel z nič zvezdicami” na svetu. Čeprav je v bunkerju zelo hladno, na voljo pa so zgolj sobe z več posteljami in brez udobja, značilnega za hotele, lastnika, dvojčka Frank in Patrik Riklin, pričakujeta na stotine rezervacij z vsega sveta. Soba v […]

Bern – V bunkerju brez oken in udobja so v Švici odprli prvi “hotel z nič zvezdicami” na svetu. Čeprav je v bunkerju zelo hladno, na voljo pa so zgolj sobe z več posteljami in brez udobja, značilnega za hotele, lastnika, dvojčka Frank in Patrik Riklin, pričakujeta na stotine rezervacij z vsega sveta.

Soba v hotelu z nič zvezdicami.

 

(Foto: null-stern-hotel.ch/)

Za nočitev v hotelu z nič zvezdicami je treba odšteti od 15 do 30 švicarskih frankov (od 10 do 20 evrov)…


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.