fbpx

Ven iz štirih sten – zadenite potovanje v Nemčijo!

Novice

Nemčija kot potovalna destinacija ponuja več, kot si morda mislite. Zadenite 4-dnevno potovanje za 2 osebi ter prevoz z nemškimi železnicami na Bavarsko. V nagradni igri lahko sodelujete do 30.09.2013. Dopustovanje na pristnih podeželskih deželah – na Bavarskem in na Saškem! Aktivno dopustovanje z zvrhano mero možnosti spoznavanja kulturnih posebnosti – vse to in več […]

Nemčija kot potovalna destinacija ponuja več, kot si morda mislite. Zadenite 4-dnevno potovanje za 2 osebi ter prevoz z nemškimi železnicami na Bavarsko. V nagradni igri lahko sodelujete do 30.09.2013.

Dopustovanje na pristnih podeželskih deželah – na Bavarskem in na Saškem!

Aktivno dopustovanje z zvrhano mero možnosti spoznavanja kulturnih posebnosti – vse to in več Vam ponuja dežela Bavarska in nova zvezna dežela Saška. Edinstvena in pestra ponudba zgolj za Vas tako v poletnem kot v zimskem času. Izbirajte med nordijsko hojo, kolesarstvom, sprehodi v naravi, smučanjem, tekom na smučeh, spuščanje po snežnih drčah v prečudoviti zimski pokrajini – vse to Vam je dano na izbiro.

Čudovita pokrajina ponuja možnost uživanja in oddiha, naravni parki razvajajo svoje obiskovalce z edinstvenim živalskim in rastlinskim svetom. Bavarska in Saška se ponašata s svojo bogato preteklostjo, ki se še danes odseva v številnih gradovih, trdnjavah in starih rudnikih, kateri vsi skupaj zaznamujejo in plemenitijo krajino obeh dežel. Deželi sta mesto, kjer pridejo na svoj račun tako odrasli kot mlajši.

Kliknite na nagradno igro.

 

1-nemska-turisticna

Prava vrhunska doživetja v Berchtesgadnu

Videli boste, da so aktivnosti na prostem še posebej privlačne v prečudoviti pokrajinski kulisi Berchtesgadna. Ko si boste oprtali nahrbtnik, si nadeli plezalne čevlje, se zavihteli na kolo ali pa v roke vzeli vesla, se lahko zabava prične!

2-nemska-turisticna

Športno in vitalno v srcu narave – gorovje Erzgebirge.

Erzgebirge – naravna meja med Saško in Češko – gorovje je staro 300 milijonov let in je v Evropi edinstveno. Vzhodnonemško sredogorje je najbolj zaznamovalo rudarstvo. Danes ne moremo nikjer drugje v Nemčiji najti toliko dokazov o rudarstvu srednjega veka in zgodnjega novega veka, toliko arhitekturnih in umetnostnih znamenitosti povezanih z rudarji, kot jih lahko v Erzgebirge.

3-nemska-turisticna

Naturpark Altmühltal – V osrčju Bavarske

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Naravni park Altmühltal leži v središču Bavarske, ob Donavi in streljaj od Ingolstadta. S površino skoraj 3000 kvadratnih kilometrov, se uvršča med največje naravne parke v Nemčiji in velja za raj za vse, ki si želijo aktivnega počitka v prečudoviti naravi.

4-nemska-turisticna

Pohodništvo brez nahrbtnika v »Dolini gradov«

»Dolina gradov« vredna ogleda bodisi peš, s kolesom, s konjem ali s čolnom. Kdor sledi toku reke Mulde uživa v neokrnjeni naravi in opazovanju kulturnih draguljev iz saške zgodovine.

5-nemska-turisticna

Sächsisches Elbland – kolesarski paradiž prežet s kulturnim zakladi, odličnimi vini in rečno idilo.

Neokrnjena narava, umetnostna in kulturna kronanja, pestra ponudba vin, zanimiva zgodovina zgornjega porečja Labe – Sächsischen Elbland, od Dresdna do Torgaua, začutite bitje srca dežele Saške. Peš ali s kolesom, izberite sami in odkrijte osupljivo rečno pokrajino.


Sledite nam


RSS Ustavi se!