fbpx

Verjamete v duhove?

Novice

Brian Maloy in Michaelynn Cece sta si v Chicagu omislila agencijo za raziskovanje duhov v mestu (Chicago Ghost Investigations). Turistom ponujata triurne obhode in iskanje duhov po mestu. Udeleženci lova na duhove dobijo kamero za nočno snemanje, toplotni detektor, detektorje elektromagnetnega polja, elektronske pretvornike glasov in beležnice. Organizatorja jih tudi poučita o možnostih komuniciranja z […]

Brian Maloy in Michaelynn Cece sta si v Chicagu omislila agencijo za raziskovanje duhov v mestu (Chicago Ghost Investigations).

Turistom ponujata triurne obhode in iskanje duhov po mestu. Udeleženci lova na duhove dobijo kamero za nočno snemanje, toplotni detektor, detektorje elektromagnetnega polja, elektronske pretvornike glasov in beležnice. Organizatorja jih tudi poučita o možnostih komuniciranja z duhovi. Nato se začne lov v predelih in zgradbah, kjer naj bi strašilo. Menda skoraj vsem uspe navezati stik s kakšnim duhom, predvsem z dvema palicama, ki se po pričevanjih ljudi premikata in tako odgovarjata na njihova vprašanja duhovom. Za tako izkušnjo morate odšteti 55 ameriških dolarjev (približno 42 evrov), skupine nad deset pa imajo popust.


 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!