fbpx

Vietnam, Filipini, Indonezija?

Novice

“Videl sem neke potopise iz Indonezije in sem bral nekaj jamranja, da so tam koralni grebeni precej uničeni.”

Vsak si predstavlja idealne počitnice po svoje; nekaterim je samo do poležavanja, sončenja in uživanja ob kulinaričnih dobrotah, masažah in podobno. Spet drugi prisegajo na obisk velikih mest oziroma prestolnic posameznih držav; tako v Evropi kot po svetu. Tudi adrenalinskih odvisnikov in športnih fanatikov ne gre zanemariti, saj predstavljajo velik delež med turisti. Vsaka od teh skupin ima seveda svoje zahteve in pričakovanja glede nastanitve, načina potovanja, možnosti aktivnosti, ko prispejo na destinacijo in tudi na ceno, nenazadnje.

Sam bi se težko uvrstil samo v eno skupino, saj je odločitev za dopust odvisna od več faktorjev. Najbolj pomemben je seveda denar. Letos, po napornem letu, in tudi dokaj uspešnem, pa me vleče v tople kraje, ko je pri nas brezkompromisna zima. Razmišljam o januarju ali februarju. Bi pa rad samo poležaval na soncu, pil in jedel domačo lokalno in svežo hrano (ribe in sadje) ter nasploh užival v neokrnjeni naravi in kristalno čistem morju. Filipini so ena od želja na seznamu ali pa Vietnam….

Ruxo: »Torej potapljal sem se že na Tajskem, Koh Tao. Bilo je odlično, res lep razgled, lepe barve, čista voda…
Ker me mika, da bi se vrnil v Azijo in se tudi malo potopil me zanima v kateri izmed teh držav se splača potapljati: Vietnam, Filipini, Indonezija, mogoče kakšna druga bližnja država?
Torej, da so lepi konci, žive barve podvodnega življenja…?

Povzeto po temi: Vietnam, Filipini, Indonezija?

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!