fbpx

Vodič po Parizu hit v Birminghamu

Novice

Birmingham, ki ga mnogi kritizirajo zaradi dolgočasne arhitekture, je postal hit zaradi ladje, ki so jo turistični delavci pripeljali iz Pariza. Zaradi tehničnih težav niso zamenjali posnetka vodiča po Parizu z lokalnim vodičem. Predstavnica agencije World Tourist Atractions je dejala, da posnetka ne bodo zamenjali, saj so ladjo najeli le za kak mesec. Sploh pa […]

Birmingham, ki ga mnogi kritizirajo zaradi dolgočasne arhitekture, je postal hit zaradi ladje, ki so jo turistični delavci pripeljali iz Pariza. Zaradi tehničnih težav niso zamenjali posnetka vodiča po Parizu z lokalnim vodičem.

Predstavnica agencije World Tourist Atractions je dejala, da posnetka ne bodo zamenjali, saj so ladjo najeli le za kak mesec. Sploh pa je bil odziv tako dober, da tega ne bi storili, tudi če bi lahko. Tako lahko turisti na ladji po Birminghamu poslušajo francoskega vodiča, ki jih opozarja na Notre Dame in Eifflov stolp ter druge pariške znamenitosti, ne pa na Spaghetti Junction in Bullring, po katerih je znan Birmingham. In se zraven očitno zelo zabavajo.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!