fbpx

VODNI PARK ZORA TERME TOPOLŠICA

Novice

Vodni park Zora Terme Topolšica, ki so obstajale že v 18. stoletju, so pogosto obiskovali Dunajčani in si tam lajšali dihalne težave. Terme obdajajo gozdovi in zelenje. V poletnih mesecih v terme privablja predvsem vodni park Zora s 1800 kvadratnimi metri vodnih površin. Hotelski gostje lahko gredo iz sobe s kopalnim plaščem direktno v vse […]

Vodni park Zora Terme Topolšica, ki so obstajale že v 18. stoletju, so pogosto obiskovali Dunajčani in si tam lajšali dihalne težave. Terme obdajajo gozdovi in zelenje. V poletnih mesecih v terme privablja predvsem vodni park Zora s 1800 kvadratnimi metri vodnih površin.

Hotelski gostje lahko gredo iz sobe s kopalnim plaščem direktno v vse bazene. Temperatura vode v notranjem bazenu je 31 stopinj Celzija, v zunanjem bazenu, ki je povezan z notranjim, je 34 stopinj Celzija, v whirlpoolih pa 35 stopinj Celzija. Temperatura vode v vodnem parku Zora je med 28 in 30 stopinj Celzija. Bazeni vodnega parka Zora so grajeni etažno, tako da se voda preliva iz enega bazena v drugega. Ob tem nastajajo slapovi. Prva etaža je namenjena plavalcem, zato temperatura vode v tem bazenu ni tako visoka. V spodnjem bazenu organizirajo vodno aerobiko, imajo pa tudi podvodne masaže, whirlpoole in druge vodne efekte. Vodni park ima 100 metrov velik tobogan. Tobogan je popolnoma prilagojen hribu in se »zliva« z okoljem. V bazenih so tudi topli vrelci in masažne prhe, imajo tudi bazen za otroke in rimske kopeli. Vodni park Zora ima tlakovano teraso za sončenje in urejene travnate površine. Preuredili so tudi bistro, ki je spremenjen v kavarno z zimskim vrtom in letno teraso za prireditve.  

Info:
Dnevna vstopnica za odrasle stane med tednom 1800 tolarjev in 1200 za otroke od 4. do 14. leta starosti. Triurna vstopnica stane za odrasle 1500 tolarjev, za otroke pa 1000 tolarjev. Dnevna vstopnica za odrasle je ob vikendih dražja za 300 tolarjev, otroška pa za 200 tolarjev. Triurna vstopnica za odrasle ob vikendih stane 1700 tolarjev, za otroško je treba odšteti 1200 tolarjev.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!