fbpx

Za lepši danes in jutri

Novice

Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing in radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« je v tem letu prvič v Sloveniji zaživel izbor najboljšega wellness centra pri nas. V zadnji obisk so omenjeno ekipo prepričale naslednje besede:»Vzemite nekaj mediteranske sproščenosti, dodajte udobje vrhunskih storitev, kanček glamurja ter žlahtno tradicijo obmorskega letovišča in dobili ste okusen recept […]

Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing in radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« je v tem letu prvič v Sloveniji zaživel izbor najboljšega wellness centra pri nas. V zadnji obisk so omenjeno ekipo prepričale naslednje besede:»Vzemite nekaj mediteranske sproščenosti, dodajte udobje vrhunskih storitev, kanček glamurja ter žlahtno tradicijo obmorskega letovišča in dobili ste okusen recept za izvrstne počitnice.« Vse našteto jih je torej pripeljalo v Portorož, v LifeClass hotele.

Hoteli, terme in wellness center vabijo

Ponudbo LifeClass Resorta Portorož predstavlja šest hotelov, od tega pet hotelov s štirimi zvezdicami in Grand hotel Palace s petimi zvezdicami. Poleg tega pa bo pod njihovim okriljem kmalu zaživel tudi prenovljeni hotel Palace. »Sloves veselega decembra bomo upravičili tudi v LifeClass Rresortu Portorož. Veselo bo v kraju samem, na centralni ploščadi, kjer bo drsališče in seveda v naših hotelih. Gostom namreč ponujamo 3- in 5-dnevne počitniške pakete. V okviru teh pa tudi bogato ponudbo naših term in wellness centra LifeClass,« je povedal Janez Jager, vodja trženja v LifeClass Hoteli Portorož. Prav ponudba Term in Wellness centra Palace pa je v LifeClass-u nekaj posebnega, saj pri svojem delu uporabljajo pet naravnih zdravilnih dejavnikov. To so: solinsko blato – fango, slanica – acqua madre, obmorska klima, morska in termomineralna voda. Sicer pa, kot je povedala Alenka Mrežar, vodja trženja Terme & Wellness LifeClass, Wellness LifeClass vključuje več centrov, ki tvorijo smiselno celoto. Ti centri so: Shakti center za ayurveda masažo, Wai Thai center za tradicionalno tajsko masažo, Thalasso center, Beauty center, medicinsko-fizioterapevtski center, Pilates holistični center, fitnes center, Savna park, bazeni z ogrevano morsko vodo in bazeni s termomineralno vodo.

Mezoterapija in akupunktura

V ponudbi Wellnessa LifeClass so skozi vse leto aktualne indijske in tajske masaže. V zimskem času tudi Savna park s sedmimi različnimi savnami ter talasoterapija. Slednja ne označuje le izkoriščanja produktov morja v dobro zdravja in lepote s pomočjo uporabe starodavnih in modernih tehnik, temveč se nanaša na celoten način preživljanja prostega časa in rekreacije, ki ga nudi obmorska klima. Dr. Lepa Veljanovič, vodja medicinsko fizioterapevtskega centra pa izpostavlja tudi mecoterapijo in akupunkturo. Pri prvi gre za naravno metodo odstranjevanja odvečnih gub z obraza in celulita na tradicionalno kritičnih točkah s pomočjo homeopatskih zdravil, ki nimajo stranskih učinkov, pri drugi pa za metodo, katera je učinkovita ne le pri odpravljanju vseh vrst bolečin, ampak tudi pri odvajanju od kajenja.

Shakti in Wai Thai

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Ponos LifeClass resorta Portorož sta tudi dva, azijsko naravnana centra, in sicer indijski Shakti ayurveda center ter center tajske masaže Wai Thai. »Shakti je največji tovrstni center v Evropi. Vse tretmaje izvajajo profesionalni ayurveda terapevti, ki so znanje pridobivali pri indijskih strokovnjakih ayurvede z dolgoletnimi izkušnjami. Vsi proizvodi, ki jih uporabljamo v našem Shakti centru, so izključno naravnega izvora in visokokakovostnega razreda, izdelani po pristnih indijskih recepturah. Poleg tega ga zaznamuje tudi edinstven ambient, zasnovan in opremljen v stilu daljne mistične Indije,« je o centru povedala Alenka Mrežar. O Wai Thai centru pa je povedala:»Wai Thai je največji center za tradicionalno tajsko masažo in naravno nego obraza in telesa v Evropi. V mističnem tajskem ambientu lahko izbirate med programi za sprostitev in dobro počutje: tradicionalnimi tajskimi in drugimi masažami, programi za naravno nego obraza in telesa, rekreacijskimi programi in meditacijo. V Wai Thai-u uporabljamo naravne sestavine iz zelišč, cvetov, sadja in mineralov, pripravljene po originalnih recepturah z Daljnega vzhoda ter vrhunsko naravno kozmetiko in aparate priznanih svetovnih proizvajalcev.«

Podrobnosti na www.lifeclass.net!


Sledite nam


RSS Ustavi se!