fbpx

Zaskrbljeni zaradi nevarnega seksa

Novice

Zdravniki so opozorili, da spolno vedenje mladih Britancev na počitnicah na Ibizi v Španiji ogroža njihovo zdravje in pomaga k širjenju spolnih bolezni. Ena od univerz je v razponu treh let izvedla anketo med 1500 britanskimi turisti brez stalnega partnerja, ki so prihajali z 10 dnevnih počitnic na Ibizi. Več kot polovica jih je navedla, […]

Zdravniki so opozorili, da spolno vedenje mladih Britancev na počitnicah na Ibizi v Španiji ogroža njihovo zdravje in pomaga k širjenju spolnih bolezni.

Ena od univerz je v razponu treh let izvedla anketo med 1500 britanskimi turisti brez stalnega partnerja, ki so prihajali z 10 dnevnih počitnic na Ibizi. Več kot polovica jih je navedla, da so imeli spolne odnose z vsaj enim človekom, 11% moških in 3% žensk pa je povedalo, da so imeli v tem času spolne odnose z več kot šestimi različnimi osebami. Zdravnike skrbi predvsem to, da skoraj polovica sploh ni poskrbela za ustrezno zaščito, kar ob dejstvu, da vsaj 250.000 mladih Britancev vsako leto obišče samo Ibizo, odpira prostor za širjenje spolnih bolezni.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!