fbpx

Zdravilišče Radenci – Mednarodni dan srca

Novice

29. in 30. september bo v telesu in dušici, predvsem pa v srcih mnogih ostal kot spomin na čudovita dneva, polna življenja, radosti, veselja, entuziazma, kreativnosti, sreče, spoštovanja. V Radencih se je dogajalo na polno. Skupaj z Vzajemno in ZZZS, OE Murska Sobota so v Zdravilišču Radenci organizirali prekrasna dneva dogajanj ob Mednarodnem dnevu srca. […]

29. in 30. september bo v telesu in dušici, predvsem pa v srcih mnogih ostal kot spomin na čudovita dneva, polna življenja, radosti, veselja, entuziazma, kreativnosti, sreče, spoštovanja.

V Radencih se je dogajalo na polno. Skupaj z Vzajemno in ZZZS, OE Murska Sobota so v Zdravilišču Radenci organizirali prekrasna dneva dogajanj ob Mednarodnem dnevu srca. Morda jo je malce zagodel samo dež.

Delam s srcem – čudovit slogan, ki se ga je dalo videti povsod. Pa ne samo to. Tudi čutiti. Prav vse osebe, s katerimi sem se srečala, pogovarjala, sodelovala, so me fascinirale. Toliko iskrene, srčne prijaznosti zaposlenih, nastopajočih, sodelujočih, nisem bila deležna še nikjer. Toliko topline, nasmehov, toplih besed…<3 <3 <3…Enostavno božansko.

Preberi več >>>

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!