fbpx

Ženeva – svetovno mesto

Novice

Mesto protestantizma, čudovitih parkov, gastronomije in svetovna prestolnica ur – vse to in še več je Ženeva Ni veliko svetovnih mest, ki se lahko pohvalijo z vsem tem. Imajo pogled na vrhove Alp, čisto naravo in neoporečno vodo. Ponudbe hotelov so odlične, od razkošnih, za katere je treba odšteti več, do tistih, ki si jih […]

Mesto protestantizma, čudovitih parkov, gastronomije in svetovna prestolnica ur – vse to in še več je Ženeva

Ni veliko svetovnih mest, ki se lahko pohvalijo z vsem tem. Imajo pogled na vrhove Alp, čisto naravo in neoporečno vodo. Ponudbe hotelov so odlične, od razkošnih, za katere je treba odšteti več, do tistih, ki si jih lahko privoščijo turisti z manjšimi finančnimi zmogljivostmi. Na splošno pa so cene še vedno precej visoke…

 

 Rue de la Croix-d’Or, ena izmed glavnih ulic Ženeve

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.