fbpx

10. mednarodni balonarski festival

Novice

Pred nami  je že 10. mednarodni balonarski praznik, ki ga bosta organizirala Balonarski klub Ptuj in Terme Ptuj v času med 27. in 30.7.2006. Udeležilo se ga bo približno 30 balonarskih ekip iz Slovenije, Avstrije Nemčije, Hrvaške, Madžarske in Češke. Prireditev se je v zadnjih letih dobro umestila v koledar tako balonarjev, kot tudi obiskovalcev […]

Pred nami  je že 10. mednarodni balonarski praznik, ki ga bosta organizirala Balonarski klub Ptuj in Terme Ptuj v času med 27. in 30.7.2006. Udeležilo se ga bo približno 30 balonarskih ekip iz Slovenije, Avstrije Nemčije, Hrvaške, Madžarske in Češke. Prireditev se je v zadnjih letih dobro umestila v koledar tako balonarjev, kot tudi obiskovalcev in nenazadnje tudi medijev. Lansko leto se ga je namreč v treh dneh udeležilo približno 20.000 obiskovalcev, spremljali pa so ga tudi številni predstavniki medijev in gospodarstva.

Če sledimo izkušnjam preteklih let je zanimanje za prireditev v porastu, našteti podatki pa potrjujejo, da Ptuj postaja resna evropska destinacija za balonarje in ljubitelje tega početja.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!