fbpx

5 razlogov zakaj na oddih v Terme Olimia med tednom 

Aktualno

Oddih med tednom v vašem priljubljenem Wellnessu Orhidelia je od zdaj naprej še atraktivnejši.

Oddih med tednom v vašem priljubljenem Wellnessu Orhidelia je od zdaj naprej še atraktivnejši. Ne čakajte na vikend, privoščite si počitek že zdaj! Za vas smo pripravili nadvse ugodne ponudbe!

Najbolj se sprostite sami ali s svojo družino v luksuznem wellness centru. Zamislite si, da je ta razkošna wellness oaza samo vaša in da lahko do popolnosti uživate v intimni in sproščujoči atmosferi. Oddih med tednom v Termah Olimia bo izpolnil vaša pričakovanja in vam omogočil počitek, ki si ga zaslužite.

1. Vaše najljubše mesto v Wellnessu Orhidelia čaka samo na vas.

Uradno najboljši wellness v Sloveniji je kraj, ki vas bo pritegnil s svojo lepoto in obliko. Ne glede na to, ali se odločite za jesensko razvajanje v dvoje ali za dotik jeseni, boste uživali v celodnevnih aktivnostih, antistresnih masažah in napitkih iz wellness bara.

2. Hitreje do izbranih wellness storitev

Ni vam treba dolgo čakati na masažo ali lepotni tretma. Preprosto rezervirajte termin in uživajte v vsakem trenutku, osvobodite se stresa in si napolnite baterije za nove izzive.

3. Individualnejši pristop k selfnessu in animacijskim aktivnostim

Če je na aktivnostih manj ljudi, imajo naši selfness trenerji in animatorji več časa, zato lahko lažje program priredijo vašim željam. Ko boste enkrat preizkusili hišni ritual, triminutni program vitalnosti edinstvenega selfness programa, bo ta prav gotovo postal nepogrešljiv del vašega vsakdana.

4. Manj gneče v bazenih in savnah

Ni vrveža, hrupa, zasedenih ležalnikov okoli bazena ali klopi v savnah. Izberite svoje najljubše programe v svetu savn, nato pa se sprostite s kopanjem v bazenih s termalno vodo, ki dobrodejno vpliva na vaše zdravje.

5. Nižje cene paketov

Ugodnejše cene od ponedeljka do petka so dodatna ugodnost, zato vam ne preostane drugega, kot da si vzamete nekaj dni v tednu in preživite oddih v Termah Olimia.

 

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.