fbpx

5 razlogov zakaj na oddih v Terme Olimia med tednom 

Aktualno

Oddih med tednom v vašem priljubljenem Wellnessu Orhidelia je od zdaj naprej še atraktivnejši.

Oddih med tednom v vašem priljubljenem Wellnessu Orhidelia je od zdaj naprej še atraktivnejši. Ne čakajte na vikend, privoščite si počitek že zdaj! Za vas smo pripravili nadvse ugodne ponudbe!

Najbolj se sprostite sami ali s svojo družino v luksuznem wellness centru. Zamislite si, da je ta razkošna wellness oaza samo vaša in da lahko do popolnosti uživate v intimni in sproščujoči atmosferi. Oddih med tednom v Termah Olimia bo izpolnil vaša pričakovanja in vam omogočil počitek, ki si ga zaslužite.

1. Vaše najljubše mesto v Wellnessu Orhidelia čaka samo na vas.

Uradno najboljši wellness v Sloveniji je kraj, ki vas bo pritegnil s svojo lepoto in obliko. Ne glede na to, ali se odločite za jesensko razvajanje v dvoje ali za dotik jeseni, boste uživali v celodnevnih aktivnostih, antistresnih masažah in napitkih iz wellness bara.

2. Hitreje do izbranih wellness storitev

Ni vam treba dolgo čakati na masažo ali lepotni tretma. Preprosto rezervirajte termin in uživajte v vsakem trenutku, osvobodite se stresa in si napolnite baterije za nove izzive.

3. Individualnejši pristop k selfnessu in animacijskim aktivnostim

Če je na aktivnostih manj ljudi, imajo naši selfness trenerji in animatorji več časa, zato lahko lažje program priredijo vašim željam. Ko boste enkrat preizkusili hišni ritual, triminutni program vitalnosti edinstvenega selfness programa, bo ta prav gotovo postal nepogrešljiv del vašega vsakdana.

4. Manj gneče v bazenih in savnah

Ni vrveža, hrupa, zasedenih ležalnikov okoli bazena ali klopi v savnah. Izberite svoje najljubše programe v svetu savn, nato pa se sprostite s kopanjem v bazenih s termalno vodo, ki dobrodejno vpliva na vaše zdravje.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

5. Nižje cene paketov

Ugodnejše cene od ponedeljka do petka so dodatna ugodnost, zato vam ne preostane drugega, kot da si vzamete nekaj dni v tednu in preživite oddih v Termah Olimia.

 

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!