fbpx

5 razlogov zakaj na oddih v Terme Olimia med tednom 

Aktualno

Oddih med tednom v vašem priljubljenem Wellnessu Orhidelia je od zdaj naprej še atraktivnejši.

Oddih med tednom v vašem priljubljenem Wellnessu Orhidelia je od zdaj naprej še atraktivnejši. Ne čakajte na vikend, privoščite si počitek že zdaj! Za vas smo pripravili nadvse ugodne ponudbe!

Najbolj se sprostite sami ali s svojo družino v luksuznem wellness centru. Zamislite si, da je ta razkošna wellness oaza samo vaša in da lahko do popolnosti uživate v intimni in sproščujoči atmosferi. Oddih med tednom v Termah Olimia bo izpolnil vaša pričakovanja in vam omogočil počitek, ki si ga zaslužite.

1. Vaše najljubše mesto v Wellnessu Orhidelia čaka samo na vas.

Uradno najboljši wellness v Sloveniji je kraj, ki vas bo pritegnil s svojo lepoto in obliko. Ne glede na to, ali se odločite za jesensko razvajanje v dvoje ali za dotik jeseni, boste uživali v celodnevnih aktivnostih, antistresnih masažah in napitkih iz wellness bara.

2. Hitreje do izbranih wellness storitev

Ni vam treba dolgo čakati na masažo ali lepotni tretma. Preprosto rezervirajte termin in uživajte v vsakem trenutku, osvobodite se stresa in si napolnite baterije za nove izzive.

3. Individualnejši pristop k selfnessu in animacijskim aktivnostim

Če je na aktivnostih manj ljudi, imajo naši selfness trenerji in animatorji več časa, zato lahko lažje program priredijo vašim željam. Ko boste enkrat preizkusili hišni ritual, triminutni program vitalnosti edinstvenega selfness programa, bo ta prav gotovo postal nepogrešljiv del vašega vsakdana.

4. Manj gneče v bazenih in savnah

Ni vrveža, hrupa, zasedenih ležalnikov okoli bazena ali klopi v savnah. Izberite svoje najljubše programe v svetu savn, nato pa se sprostite s kopanjem v bazenih s termalno vodo, ki dobrodejno vpliva na vaše zdravje.

5. Nižje cene paketov

Ugodnejše cene od ponedeljka do petka so dodatna ugodnost, zato vam ne preostane drugega, kot da si vzamete nekaj dni v tednu in preživite oddih v Termah Olimia.

 

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.