fbpx

Adrenalinski parki

Novice

Adrenalinski park Ljubelj, ki je bil prvi v Sloveniji, je v čudovitem okolju Karavank. Tam so orjaška gugalnica in velikanske stopnice, viseč i mostovi in zapreke. Adrenalinski park Bohinj pa je približno kilometer od glavnega križišča v Bohinju (koren-sports.si). Adrenalinski park MAYA v Tolminu (koren-sports.si), nedaleč od sotočja rek Soče in Tolminke, je edini v […]

Adrenalinski park Ljubelj, ki je bil prvi v Sloveniji, je v čudovitem okolju Karavank. Tam so orjaška gugalnica in velikanske stopnice, viseč i mostovi in zapreke.

Adrenalinski park Bohinj pa je približno kilometer od glavnega križišča v Bohinju (koren-sports.si).

Adrenalinski park MAYA v Tolminu (koren-sports.si), nedaleč od sotočja rek Soče in Tolminke, je edini v Sloveniji, ki je postavljen v naravnem okolju na drevesih. Park ima devet različnih mostov, ki so postavljeni od 8 do 10 metrov visoko. Obiskovalci se lahko pomerijo tudi v lokostrelstvu.

 Adrenalinski park Pohorje (koren-sports.si in koren-sports.si) je tudi za take, ki bi vedno radi še višje, hitreje, močneje. Te želje lahko drzneži uresničijo na višinskem poligonu. Na start proge PohorjeJET vas pripelje sedežnica. Proga je polna ostrih zavojev med drevesi, drznih spustov v nepredvidljiva brezna, ravninski deli proge pa omogočajo nore hitrosti, če ne pritisnete na zavoro. Pričakujeta vas tudi poletno sankališče in paint ball. To je taktična igra, kjer se za nasprotnikovo zastavo bojujeta dve skupini igralcev. Kroglice, ki letijo iz »pušk«, so napolnjene z barvo, zadetek je prav lepo pisan. Če adrenalina na trdih tleh ni dovolj, pa je čas za dogodivščino v zraku, za skok iz letala s padalom v tandemu. (STO)

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!