fbpx

AQUAPARK ŽUSTERNA

Novice

V rekreacijsko-zabaviščnem centru Aquapark Žusterna imajo 1200 kvadratnih metrov bazenskih površin z morsko in navadno vodo. V zunanjem kompleksu vodnih površin so bazen z valovi, bazen s podvodnimi masažami in otroški bazen z igrali. V pokritem kompleksu imajo športni bazen, bazen s toboganom, otroški bazen z igrali, bazen s podvodnimi masažami in tri whirlpoole. Sprostite […]

V rekreacijsko-zabaviščnem centru Aquapark Žusterna imajo 1200 kvadratnih metrov bazenskih površin z morsko in navadno vodo. V zunanjem kompleksu vodnih površin so bazen z valovi, bazen s podvodnimi masažami in otroški bazen z igrali. V pokritem kompleksu imajo športni bazen, bazen s toboganom, otroški bazen z igrali, bazen s podvodnimi masažami in tri whirlpoole. Sprostite se lahko na sončni terasi ob bazenih, uživate v pogledu na morje in na mesto Koper ter si naberete novih moči ob blagodejni mediteranski klimi.

Cena vstopnice za odrasle je ob delavnikih 1200 tolarjev za dve uri in 2350 tolarjev za ves dan. Za otroško vstopnico je med tednom treba odšteti 1500 tolarjev za dnevno in 850 za dvourno. Ob vikendih in praznikih stane dnevna vstopnica za odrasle 3200 tolarjev in 2000 tolarjev za otroke.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!