fbpx

Bazen v Thalasso spa Lepa Vida na Solinah

Aktualno, Novice

Švicarji so bazen v Thalasso spa Lepa Vida v Krajinskem parku Sečoveljske Soline uvrstili na drugo mesto med najbolj spektakularnimi bazeni v Evropi. V Krajinskem parku Sečoveljske soline v sožitju človeka in narave domuje stoletja stara tradicija pridelave soli, ki je od srednjega veka pa do danes ustvarila in ohranila edinstveno solinarsko pokrajino. V severnem […]

Švicarji so bazen v Thalasso spa Lepa Vida v Krajinskem parku Sečoveljske Soline uvrstili na drugo mesto med najbolj spektakularnimi bazeni v Evropi.

V Krajinskem parku Sečoveljske soline v sožitju človeka in narave domuje stoletja stara tradicija pridelave soli, ki je od srednjega veka pa do danes ustvarila in ohranila edinstveno solinarsko pokrajino. V severnem delu Krajinskega parka leži tudi edinstveni sprostitveni center na prostem – Thalasso Spa Lepa Vida. Ta na solinskih poljih ponuja darove morja, ki krepčilno delujejo na telo, v organizmu vzpostavljajo ravnovesje, mu vračajo energijo ter hranijo in obnavljajo kožo. Ob tem pa je bazen v Thalasso Spa Lepa Vida v letošnjem letu prejel tudi prav posebno priznanje – švicarska revija Prestige ga je namreč v svoji nemški in švicarski izdaji uvrstila na drugo mesto med najbolj spektakularnimi hotelskimi in wellness bazeni v Evropi. Odprte terme, kjer izkoriščajo zdravilne lastnosti morske vode, slanice in solinskega blata, so švicarske ocenjevalce prepričale z ogrevanim bazenom z morsko vodo, ki ga obkroža edinstvena panorama solin.

Več informacij na: www.thalasso-lepavida.si/ in www.soline.si.

oglasno sporočilo

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!