fbpx

Bindu poletni kampi 2014

Novice

V osrčju narodnega parka Fruška gora ob reki Donavi bodo letošnje poletje trije Bindu poletni kampi. Kampi potekajo od sobote do sobote. Prvobitna narava, zanimive tematike in izvrstni pogoji za delo na posestvu, zgrajenem iz naravnih materialov, so dosedanje udeležence navdušili do te mere, da se na Bindu poletne kampe vračajo. V času bivanja želimo, […]

V osrčju narodnega parka Fruška gora ob reki Donavi bodo letošnje poletje trije Bindu poletni kampi. Kampi potekajo od sobote do sobote.

Prvobitna narava, zanimive tematike in izvrstni pogoji za delo na posestvu, zgrajenem iz naravnih materialov, so dosedanje udeležence navdušili do te mere, da se na Bindu poletne kampe vračajo. V času bivanja želimo, da pozabite na vašo ustaljeno rutino in sedem dni izkoristite za delo na sebi, da si vzamete čas zase, ki vam ga sicer ob vsakodnevnih opravilih doma primanjkuje.

Trije enotedenski, zelo raznoliki programi (s klikom na ime kampa vas povezava preusmeri na obširnejše vsebine na spletni strani) in njihova datumska umestitev si kronološko sledijo takole:

9. – 16. 8. KundaHara

kamp odpiranja energetskih centrov Kundalini in Hare Najbolj razširjeni tehniki za prebuditev osnovnih dveh energetskih centrov, enega na dnu hrbtenice, drugega v predelu pod popkom, sta aktivni meditaciji, znani pod imenom kundalini in dinamična meditacija. Vsak dan bomo izvajali obe enourni tehniki. Združeni nam omogočata izkušnjo osnovnega principa delovanja življenja – ženskega in moškega principa, jina in janga. Ravnovesje, h kateremu teži vsakdo, ki se poda na pot spoznavanja sebe, se namreč porodi iz spoznanja in razumevanja skrajnih si nasprotij oz. dualnosti.Tega kampa se lahko udeležite, če ste v društvu Bindu kadarkoli doslej obiskovali 3-mesečno kundalini in/ali dinamično meditacijo.

16. – 23. 8. VRTINEC

kamp starodavne tehnike vrtenja in gibalno-plesne metode Ishmech Da bi znova bivali v svoji pravi naravi, se s tehniko vrtenja vrtimo nazaj tja, od koder smo prišli. Vrtenje odpira čutenje, čisti um in kot močna notranja prha očiščuje plasti nečistoč, ki so se naložile v nas. Zgodi se trenutek, ko atomi v nas preprosto tako močno vibrirajo in pretresejo naše celotno bistvo, da se zgodi eksplozija, veliki pok, vrisk, krik našega bitja. Ko pademo v vrtinec življenja, pademo v točko ljubezni, tako močno, da zmaga nad vsemi miselnimi mehanizmi. Dotakne se namreč našega srca, in to direktno.

23. – 30. 8. DIAMANT

kamp prepletanja različnih aktivnosti, s katerimi bo vsak udeleženec dobil uvid, spoznanje in zavedanje o tem, kako deluje on in drugi. In ko odvržemo maske in se pokažemo v vsej svoji ranljivosti, začne naše bitje žareti kot diamant.
ozaveščanje stanja sna • prebujanje zavesti • izkušnja svobode • izbira kreiranjapartnerski odnos • izziv – rizik • sproščanje blokad • čutiti – doživeti – razumeti …


Društvo Bindu smo ekipa, ki je vse, kar predaja naprej, sama tudi temeljito izkusila. Vsebine seminarjev so takoj prenosljive v vsakdanje življenje in nam pomagajo spoznati in razumeti sebe ter druge, okrepiti to, kar je v nas dobrega, ter preseči, česar se želimo otresti. Vodja, 56-letni Bodin, ima bogate 25-letne izkušnje vodenja in je izvrsten poznavalec delovanja človekovega uma, telesa in čustev.

Več o lokaciji, pogojih dela in kako približno dogajanje na kampu izgleda, smo strnili tukaj. Da bomo izvedbo posameznih kampov lahko čim prej potrdili, vas prosimo, da nam svojo prijavo na kamp sporočite po e-pošti najpozneje do 20. 6. in jo potrdite z vplačilom zneska. Podrobnosti nižje v mejlu.

Poletni kampi, tehnični podatki:

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

KDAJ:Prihod: na dan začetka od 15:00 do 17:00 ure. Odhod: na dan zaključka do 11:00 ure.

KJE: narodni park Fruška gora v bližini Novega Sada

CENA: Cena all inclusive variira glede na to, za koliko kampov se odločite.

Cena za udeležbo:

  • na 1 kampu: 590,00 eur
  • 2 kampih: prvi 590,00 eur; drugi 450,00 eur
  • 3 kampih: prvi 590,00 eur; drugi 450,00 eur; tretji 300,00 eur.

Cena velja za prijave in vplačilo celotnega zneska do vključno 20. 6. 2014. Za poznejše prijave se cena zviša za 10 %. Cena ne vključuje stroškov prevoza.

Prijave: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14-18h), [email protected]; www.drustvo-bindu.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!