fbpx

SIBIRIJA – potovanje v deželo Anastazije 29.8.2014 – 8.9.2014

Novice

1.dan Polet z letališča Brnik proti Moskvi  ob 11.25 – let  JP 914. Pristanek v Moskvi ob 17.20         Polet proti Tomsku  ob 00.25 (14.01) – let  SU1530 2.dan Pristanek na letališču  Tomsk ob 07.25 Transfer v Tomsk, obisk Aleksejevskega manastira, ogled mesta.  Zajtrk v restavraciji na bregu reke Tom. Na poti proti […]

1.dan

Polet z letališča Brnik proti Moskvi  ob 11.25 – let  JP 914. Pristanek v Moskvi ob 17.20         Polet proti Tomsku  ob 00.25 (14.01) – let  SU1530

2.dan

Pristanek na letališču  Tomsk ob 07.25 Transfer v Tomsk, obisk Aleksejevskega manastira, ogled mesta.  Zajtrk v restavraciji na bregu reke Tom. Na poti proti Čažemtoju obisk rodovnega posestva Sončna poljana – ogled rodovnega posestva, predstavitev pridobivanja olja iz oreškov sibirske cedre, živice, zeliščnih krem in proizvodov divjih čebel – možen nakup. Nadaljevanje poti proti Čažemtoju, prihod pozno popoldan, nastanitev, večerja, počitek.

3.dan

Po zajtrku posvet dr.Vladimirjem Ivanovičem Finkom , ki predpiše terapije: masaže, obloge s sapropel blatom, kopeli v termalni vodi, fitoterapijo, elektroterapije, parne zeliščne kopeli v parilniku iz lesa sibirske cedre … Terapije, počitek, ruska savna, večerja, zabavni program z Leno  Germanovno Šiškovo.

 

4.dan

Zajtrk,  terapije, po kosiIu izlet v Staro-Korotkino.  Staroslovanski  obred pri zveneči sibirski cedri.  Po večerji ruska savna.

5.dan

Po zajtrku izlet v Kolpaševo.  Ogled cerkve v Toguru – cerkev je zgrajena iz lesa sibirske cedre in ima eno najlepših ikon Sv.Nikolaja, ikonostas iz cedrovine in zanimivo sliko zadnje večerje z upodobitvijo Marije Magdalene. Obisk proizvodnje kaviarja (možen nakup), obisk muzeja s čudovito etnografsko zbirko staroselcev in šamanizma, nakupi v mestu (proizvodi na tržnici, spominki in nakit iz jantarja in drugih plemenitih mineralov iz Sibirije po zelo ugodnih cenah). Polet s helikopterjem preko tajge do Čažemtoja. Večerja, ruska savna, zabavni program.

6.dan

Po zajtrku terapije. Po kosilu izlet v Podgornoje. Spoznavanje s kulturo Kulajcev, starodavnega ljudstva in njihove kulture, ki je bila na izjemno visoki duhovni stopnji, ogled zbirke antropomorfnih najdb kultnega mesta Kulajcev. Koncert sibirske glasbe. Vrnitev v sanatorij,  večerja, ruska savna.

7.dan

Po zgodnjem zajtrku odhod v Parabel k Anastazijinem ljudstvu Selkupov. Z ladjo se bomo peljali do selkupskega svetega mesta, kjer častijo duhove reke Ob in tajge. Šaman Jura bo na svetem mestu izvedel selkupski šamanski obred, domačini nam bodo pripravili tradicionalno selkupsko pogostitev. Po vrnitvi v Parabel si bomo ogledali krajinski muzej in kulturni program, se pogostili s carsko ribo, ribjo juho, pirožkami, gozdnimi sadeži in drugimi selkupskimi dobrotami. Pozno zvečer vrnitev v Čažemto.

8.dan

Terapije v sanatoriju, počitek, zvečer tradicionalna ruska savna s programom pomlajevanja kot ga opravlja Lena Germanovna.

9.dan

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Po zajtrku terapije, po kosilu izlet do fontane – naravnega izvira termalne vode na poljani sredi tajge.  Zvečer koncert  Lene Germanovne, po koncertu ruska savna.

10.dan

Terapije in počitek. Popoldan obisk vasi. Po večerji počitek.

11.dan

Ob 01.30 transfer na letališče Tomsk. Ob 08.25 polet proti Moskvi – SU1531 Pristanek v Moskvi ob 09.45  po lokalnem času. Ogled mesta.

Ob 17.10 polet proti Ljubljani – JP 915, pristanek na letališču Brnik ob 18.10.

Cena potovanja je 2.800,00 EUR in vključuje vse stroške (vizo, garantno pismo, letalske karte, zavarovanje CORIS,  takse, transferje, hrano, bivanje, terapije, izlete z ladjo in helikopterjem).

Prijave: do 15.6.2014

Plačilo: Na račun organizatorja Columbus Kvatro d.o.o., Ljubljana.

Z NLB karticami Mastercard, Karanta in Visa je možno plačilo na 12 obrokov!

El.naslov: [email protected], tel. 041 704 014 Maria Ana Kolman

[email protected],   tel. 040 554 913 Olga Revo


Sledite nam


RSS Ustavi se!