fbpx

Biti žena, mama, zaposlena in študentka

Aktualno, Novice, Zanimivosti

Na DOBA Fakulteti lahko začnete študirati že marca.

Sem žena, mama, zaposlena in študentka. Vam je znano? Zajtrk, otroci v vrtec in šolo, služba, kosilo, popoldanske aktivnosti otrok, čas za moža, risanka, še kakšna službena obveznost, postelja otroci, padem v posteljo … ali sedem za računalnik.

Verjamemo, da si ne znate predstavljati, kako bi poleg vseh obveznosti še študirali. A lahko. Podatki kažejo, da se za študij odloča vse več odraslih in da je vsaj polovica izrednih študentov ne samo zaposlenih, ampak tudi staršev. Pred leti si je bilo študij poleg vsakodnevnih obveznosti težko predstavljati. Danes je to mogoče. Kako?

Informativni dnevi

Veseli bomo vaših vprašanj. Spoznajte nas na informativnih dnevih 5. februarja, 15. in 16. februarja.

Online študij

Najprestižneje fakultete po svetu, kot tudi DOBA Fakulteta, sedaj ponujajo tudi online študij, ki je fleksibilen in prilagojen današnjemu hitremu načinu življenja. Študij na DOBA Fakulteti je kvaliteten in primerljiv z najprestižnejšimi svetovnimi univerzami. Seveda boste potrebovali nekaj poguma in dobre organizacije. A z dobro zastavljenimi prioritetami, načrtovanjem in s podporo družine, sodelavcev, staršev idr., vam bo zagotovo uspelo. Razmišljajte pozitivno in vedite, da zmorete.

S študijem začnemo že marca

Odločite se za najkakovostnejši, svetovno primerljiv in edini mednarodno akreditiran online študij v JV Evropi – online študij na DOBI. Online študij z 20-letno tradicijo. S ŠTUDIJEM LAHKO PRIČNETE ŽE V MARCU 2019.

Pri študiju vam bomo pomagali, zagotavljamo vam podporo s strani učiteljev, online mentorjev, vodij programov ter tehnično podporo. Kar seveda ne pomeni, da bomo namesto vas tudi študirali. Olajšali vam bomo nepotrebne prihode na govorilne ure učiteljev, nenehno iskanje parkirnega mesta, stroške prevoza in telefonskih klicev na fakulteto, predvsem pa vaš popoldanski prosti čas. Katere vrste podpore vse vam nudimo, si oglejte v kratkem videoposnetku.

Študirali boste samo en predmet hkrati in naloge oddajali sproti vsak teden. Tako se nepotrebne obveznosti ne bodo nabirale, naloge se bodo seštevale v končno oceno.

Študirali boste takrat, kadar vam ustreza, ko otroci spijo, zjutraj, v redkih prostih trenutkih …, se pravi, ko boste imeli čas, saj vas bodo sošolci, učitelji in online mentorji čakali online v virtualnem prostoru. Paziti boste morali le, da bodo vse naloge oddane v za to določenem roku.

Zanimivost – Kar 65 % diplomantk Dobe je žensk. Med študijem sta 302 študentki postali mamici in 84 moških očetov. Skupaj se je med študijem na DOBI rodilo 422 novorojenčkov.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Naredite tudi vi korak naprej za boljšo prihodnost. Vas in vaših otrok. PRIČNITE ŽE V MESECU MARCU 2019.

Blog naše študentke – Mami Gre na Fax

Veseli bomo vaših vprašanj. Spoznajte nas na informativnih dnevih 5. februarja, 15. in 16. februarja.


Sledite nam


RSS Ustavi se!