fbpx

Bodo olimpijske igre odgnale turiste iz Londona?

Novice

Poletne olimpijske igre, 60. obletnica vladavine kraljice Elizabete II. … Turistični delavci v Londonu si bodo prihodnje leto meli roke z denarjem, si mislijo številni. A napovedi so precej temačnejše. Evropsko združenje organizatorjev potovanj (ETOA) je pod drobnogled vzelo rezervacije v 38 turističnih agencijah, ki v britansko prestolnico vsako leto pripeljejo skupno dva milijona tujih […]

Poletne olimpijske igre, 60. obletnica vladavine kraljice Elizabete II. … Turistični delavci v Londonu si bodo prihodnje leto meli roke z denarjem, si mislijo številni. A napovedi so precej temačnejše.

Evropsko združenje organizatorjev potovanj (ETOA) je pod drobnogled vzelo rezervacije v 38 turističnih agencijah, ki v britansko prestolnico vsako leto pripeljejo skupno dva milijona tujih turistov, za obdobje prihajajočih poletnih olimpijskih iger, ki jih bo gostil London.

Rezultati so razkrili, da je rezervacij v obdobju olimpijskih iger kar 95 odstotkov manj kot v enakem obdobju prejšnjih let, sicer pa je tudi za preostanek leta 2012 napovedanih kar za petino manj rezervacij kot sicer.

Vir: rtvslo.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!