fbpx

Bodo olimpijske igre odgnale turiste iz Londona?

Novice

Poletne olimpijske igre, 60. obletnica vladavine kraljice Elizabete II. … Turistični delavci v Londonu si bodo prihodnje leto meli roke z denarjem, si mislijo številni. A napovedi so precej temačnejše. Evropsko združenje organizatorjev potovanj (ETOA) je pod drobnogled vzelo rezervacije v 38 turističnih agencijah, ki v britansko prestolnico vsako leto pripeljejo skupno dva milijona tujih […]

Poletne olimpijske igre, 60. obletnica vladavine kraljice Elizabete II. … Turistični delavci v Londonu si bodo prihodnje leto meli roke z denarjem, si mislijo številni. A napovedi so precej temačnejše.

Evropsko združenje organizatorjev potovanj (ETOA) je pod drobnogled vzelo rezervacije v 38 turističnih agencijah, ki v britansko prestolnico vsako leto pripeljejo skupno dva milijona tujih turistov, za obdobje prihajajočih poletnih olimpijskih iger, ki jih bo gostil London.

Rezultati so razkrili, da je rezervacij v obdobju olimpijskih iger kar 95 odstotkov manj kot v enakem obdobju prejšnjih let, sicer pa je tudi za preostanek leta 2012 napovedanih kar za petino manj rezervacij kot sicer.

Vir: rtvslo.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!