fbpx

Če na letalu poleg vas sedi otrok … lahko tožite!

Novice

Potovanje z letalom se lahko tudi izplača – a le, če ste dovolj iznajdljivi, da najdete razlog za tožbo, ne glede na to, kako čudna je. Američanka Jean Barnard je tako tožila letalsko družbo Qantas, ker je poleg nje na poletu iz Alice Springs v Darwin v Avstraliji sedel triletni deček in drl se na […]

Potovanje z letalom se lahko tudi izplača – a le, če ste dovolj iznajdljivi, da najdete razlog za tožbo, ne glede na to, kako čudna je.

Američanka Jean Barnard je tako tožila letalsko družbo Qantas, ker je poleg nje na poletu iz Alice Springs v Darwin v Avstraliji sedel triletni deček in drl se na vse grlo. Zatrjuje, da je ravno zaradi otrokovega kričanja popolnoma oglušela – pa čeprav je imela že pred omenjenim poletom težave s sluhom in so ji zdravniki že pred časom diagnosticirali naglušnost.

Foto: Reuters

67-letna poslovna svetovalka je v tožbi navedla, da je deček že pred začetkom poleta začel glasno kričati v njeno uho, da ji je to začelo krvaveti in da ji je moralo letalsko osebje pomagati z letala. Odpeljali so jo v bolnišnico, zaradi česar je bila (med drugim) tudi prisiljena skrajšati svoj dopust. “Bolečina je bila tako huda, da najprej sploh nisem doumela, da ne slišim več,” je med drugim dejala na zaslišanju pred sodnikom….

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!