fbpx

Cerkno

Novice

Kjer se konča Gorenjska in začne Primorska, je Smučarski center Cerkno – sodobno družinsko smučišče v Sloveniji. Kraj Cerkno je deset kilometrov oddaljeno od smučišča, od koder vozi smučarski avtobus. Smučarski center Cerkno ima pokriti in preklopljivi 4 sedežnici Davča in Brdo ter 6 sedežnici Lom in Počivalo. Smučišča ležijo na pobočjih 1300 metrov visokega […]

Kjer se konča Gorenjska in začne Primorska, je Smučarski center Cerkno – sodobno družinsko smučišče v Sloveniji. Kraj Cerkno je deset kilometrov oddaljeno od smučišča, od koder vozi smučarski avtobus. Smučarski center Cerkno ima pokriti in preklopljivi 4 sedežnici Davča in Brdo ter 6 sedežnici Lom in Počivalo. Smučišča ležijo na pobočjih 1300 metrov visokega Črnega vrha. Na lepi legi in urejenih terenih omogočajo smuko tudi ob pomanjkanju naravnega snega, saj imajo tudi umetno zasneževanje. Zagotavljajo najmanj 80 dni smuke letno. Smučarski tereni so primerni za smučarje začetnike, izkušene smučarje in deskarje. Imajo pa tudi 5 kilometrov urejenih tekaških prog. Dodatna ponudba: Vrtec na snegu s tekočim trakom, vrtiljakom, toplo brunarico, WC jem in previjalnico za najmlajše, izposoja in servis smučarske opreme, sankaška proga in samopostrežna restavracija na smučišču. Omogočajo tudi izposojo smučarske opreme.

Silvestrovanje:hotel Cerkno s pokritim plavalnim bazenom s termalno vodo (180 ležišč), hotel ima tudi več posteljne sobe, primerne za šole v naravi (100 ležišč), turistične kmetije(okoli 50 ležišč)


Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!