fbpx

Čutimo Slovenijo: z nasmehom med in okoli vodnih kapljic

Novice

Da bo družinski čas med poletnimi počitnicami kar najbolj kvaliteten, smo vam pripravili nekaj namigov za odkrivanje Slovenije in njenih bogatih možnosti. Razposajenost, zabava, adrenalin, osvežitev, igra vodnih kapljic, zdravilna voda, koristno s prijetnim, spoznavanje novega, čudovito lokalno naravno okolje, dobra klima in odlična ponudba, s pridihom poučno-zabavnih možnosti za celotno družino. Ker je voda […]

Da bo družinski čas med poletnimi počitnicami kar najbolj kvaliteten, smo vam pripravili nekaj namigov za odkrivanje Slovenije in njenih bogatih možnosti.

Razposajenost, zabava, adrenalin, osvežitev, igra vodnih kapljic, zdravilna voda, koristno s prijetnim, spoznavanje novega, čudovito lokalno naravno okolje, dobra klima in odlična ponudba, s pridihom poučno-zabavnih možnosti za celotno družino. Ker je voda vir življenja, je poletje ob vodnih parkih še posebej zdravilno in ob povezovanju vseh naštetih elementov dobimo tisto, ob čemer nam vsem zaigra srce: med in okoli vodnih kapljic vas čakajo srečni trenutki.

Sonce, voda, zrak, svoboda, nasmeh ~ nekaj namigov za kvaliteten izlet z družino po Sloveniji:

Terme 3000

Veliki vodni park se razprostira kar na 11 zunanjih in notranjih bazenih različnih velikosti in oblik za nabiranje plavalnih kilometrov, skakalni bazen za piljenje dovršenosti skokov ter brzice, gejziri in slapovi za nepozabna vodna doživetja. Najbolj pogumni se lahko povzpnejo na 22-metrski stolp, kjer se odprejo vrata v raketo – prvi tobogan na svetu s 360-stopinjskim obratom Aqualoop, ki je četrti najhitrejši tobogan v Evropi! Za še več adrenalina pa predlagajo spust po toboganu Kamikaza s prostim padom, medtem ko zabavne toboganske spuste zagotavljajo tudi ostali tobogani z vizualnimi in zvočnimi učinki. Štrk Viki bo s svojimi sodelavci poskrbel za radoživost najmlajši čofotalcev, saj se bodo ti lahko ob vodnih vragolijah igrali in ustvarjali tudi v novem peskovniku v obliki nasedle ladje, po celodnevnem živ žav-u v vodnem parku pa se animacija in zabava nadaljuje na zelenici ob slaščičarni Cafe Praline. Terme so tudi dobra izhodiščna točka za številne urejene kolesarske in pohodniške poti, ki vključujejo naravne in kulturne znamenitosti tega dela Prekmurja.

Koledar poletnih dogodkov:

 • 28. – 30. 6. 2. Ringarajin kulinarični vikend, bazenski kompleks Terme 3000
 • (družinski kulinarični vikend pod taktirko chefa Boruta jovana,
 • kuharsko ustvarjanje najmlajših z Emilijo Pavlič,
 • glasbeno-animacijski program mojce Robič s prijatelji, poletna
 • animacija s štrkom Vikijem in eksperimenti s Slončkom Fala…)
 • 6. 7. 3. Odprto prvenstvo v toboganskem spustu po Aqualoop-u
 • 10. 7. Modrijani, športni park Terme 3000
 • 20. 7. Siddharta, bazenski kompleks Terme 3000
 • 17. 8. Finalni izbor za Miss bikini, bazenski kompleks Terme 3000
 • 17. 8. 4. Žarijada, tekmovanje v peki na žaru
 • 24. 8. Tabu, bazenski kompleks Terme 3000
 • 27. 7. Boris Novković, bazenski kompleks Terme 3000
 • ob koncih tedna, Poletna turistična tržnica lokalnih ponudnikov

Terme Banovci

Zagotovo izvrstna lokacija za družinsko dobro voljo! Sredi prijazne prleške pokrajine boste lahko uživali na 2000 m2 vodnih površin, se osvežili pod slapovi, spuščali po toboganih ali se sproščali s podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci. Za vsakogar se najde tisto, kar najbolj paše. Najmlajše bo tudi letos zabaval Gusar Edi, ki poskrbi za zabavo, učenje in otroško samostojnost. S pomočjo tematske animacije bodo vaši otroci pridobili na gibalnem, kognitivnem, socialnem in kreativnem razvoju. Poleg tega bodo lahko letos poleti spoznavali tudi zelišča, iz katerih bodo izdelovali mila, posebno doživetje bo gusarska noč v šotoru. Terme Banovci so pravo izhodišče tudi za družinske izlete, ki bodo vašim čutom razkrili gostoljubje in zaklade Prlekije, za kanček pustolovskega duha pa lahko v Termah Banovci preživite kak dan tudi v šotoru, pa čeprav nimate opreme za šotorjenje.

Terme Ptuj

Če želite izskusiti brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani, si privoščite izlet v Terme Ptuj. Tu bodo z velikim vodnim parkom in razkošnim wellness centrom poskrbeli za vaš nasmeh na obrazu. Na razpolago vam ponujajo kar dvanajst bazenov z valovi, tobogani in počasno reko, hkrati pa park slovi po največjem toboganu v Sloveniji. Vsekakor vir zdravja in sprostitve, hkrati pa tudi odlična priložnost za aktivno preživljanje prostega časa in razposajeno vodno igro. In ker so Terme Ptuj s svojimi 35 leti ene izmed najmlajših term v Sloveniji in domujejo v najstarejšem slovenskem mestu, ki se ponaša predvsem z rimsko in srednjeveško zgodovino, boste tu lahko izkusili posebno popestritev: bogato festivalno dogajanje v najstarejšem slovenskem mestu.

Koledar poletnih dogodkov:

 • 5. 7. 14. Bazeni energije – študentski pool party, Termalni Park
 • 12. 7. Predizbor za Miss bikini in nočno kopanje z Juretom Krajncem, Termalni Park
 • 17. 7. Gadi, Termalni Park
 • 2. 8. Tabu, Termalni Park
 • 14. 8. Modrijani, Termalni Park
 • 30. 8. Adijo poletje, Termalni Park
 • 31. 8. – 1. 9. Državno prvenstvo v toboganskem spustu, Termalni Park

Bled

V čudoviti alpski klimi in okolju, ki kar vabi v svoje naročje z dobro energijo lepega jezera in znamenitim otočkom v njem, boste našli vse koščke za sestavljanje vašega počitniškega mozaika. Sava Hoteli na Bledu poskrbijo za to, da bo zadovoljna celotna družina: odlična ponudba wellnessa in vodnih radosti bo zadovoljila športne, zabavne in sprostilne želje, družinske počitnice z Zakijem popestrile z bogatim animacijskim programom v prvem družinskem hotelu Slavica. Nov Gunc’c park bo razveselil tudi starejše otroke, družina pa bo lahko skupaj odkrivala nepoznane plati Bleda in njegove okolice. Če si ob vsej zabavi privoščite še vožnjo s pletno na otok, se posladkate z eno najboljših kremšnit in si privoščite sprehod ob jezeru, bo vaš dan več kot izpolnjen.

Koledar poletnih dogodkov:

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

 • ponedeljek, torek večer ob zvokih klavirja, vsi hoteli, Narodno-zabavni večer s skupino Slovenski pozdravi, Restavracija Panorama
 • četrtek A-capella glasbeni večer, Kavarna Park (20. 7. – 17. 8.) Plesni večer, Restavracija Panorama
 • petek Soul, jazz in etno večer, Kavarna Park Tradicionalni slovenski večer s folklorno skupino, Restavracija Panorama
 • sobota Akustični glasbeni večer, Karavna Park Etno glasbeni in kulinarični večeri, Restavracija Panorama (20. 7. – 17. 8.)
 • nedelja Sladko popoldne ob kitarski glasbi, Kavarna Park večer ob zvokih klavirja, Grand Hotel Toplice Plesni večer Sara Bee Akustik, Restavracija Panorama

terme-3000-1

Vabljeni k sodelovanju v nagradni anketi, kjer si lahko prislužite kopalno karto Aqua pass Sava Hotels & Resorts.

Andreja Cepuš

www.sava-hotels-resorts.com


Sledite nam


RSS Ustavi se!