fbpx

Poletno popotovanje skozi fotografijo in poezijo

Novice

Kaj imata skupnega haiku in fotografija in kako lahko obogatita vaše poletne dni? Ko ju združimo…se čas ustavi. Doživetje prevlada in sproži samozavedanje. Trenutek in večnost se srečata, forma in vsebina sovpadeta. Zgodi se nekaj presežnega. Umetnost časa in trenutka. Je tisto, kar nas vabi, da pridemo v stik s samim seboj in naravo ter […]

Kaj imata skupnega haiku in fotografija in kako lahko obogatita vaše poletne dni?

Ko ju združimo…se čas ustavi. Doživetje prevlada in sproži samozavedanje. Trenutek in večnost se srečata, forma in vsebina sovpadeta. Zgodi se nekaj presežnega. Umetnost časa in trenutka. Je tisto, kar nas vabi, da pridemo v stik s samim seboj in naravo ter odpremo pot v svojo notranjost. Vse z namenom, da dobi naše življenje večji smisel in lepota večjo izraznost.

Počitniški čas doma je več kot primeren za doživetje nečesa novega, navdihujočega. Zato vabljeni na posebno popotovanje ~ skozi fotografijo in poezijo.

Vabljeni na doživetje haikuja in fotografije, na delavnico, ki vas bo navdihnila!

1. termin: sreda, 21. avgust in četrtek, 22. avgust 2013

2. termin: sreda, 28. avgust in četrtek, 29. avgust 2013

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Delavnica je namenjena vsem, ki bi želeli začutiti ustvarjalni vzgib v sebi in izkusiti novo doživetje v povezavi vizualne podobe ter besede.  Za vse mlade in starejše, za vse radovedne in željne novih spoznanj, otroke, odrasle, družine, posameznike. Za vse usposobljene fotografe in začetnike, za vse pesnike in tiste, ki boste to postali.

Več informacij


Sledite nam


RSS Ustavi se!