fbpx

Dan hmeljarjev v Braslovčah

Novice

Letos TD Braslovče prireja že 45. Dan hmeljarjev. Prireditev bo potekala med 10. in 12. 8. 2007. V petek bo za vse mlade po letih in mlade po srcu Rock žur s skupinami Flyspoon, Zeus, Dry fish, Abbeys road. Kot glavna skupina bo nastopila skupina Nude. Za popestritev pa si boste lahko ogledali predstavo požiralca […]

Letos TD Braslovče prireja že 45. Dan hmeljarjev. Prireditev bo potekala med 10. in 12. 8. 2007.

V petek bo za vse mlade po letih in mlade po srcu Rock žur s skupinami Flyspoon, Zeus, Dry fish, Abbeys road. Kot glavna skupina bo nastopila skupina Nude. Za popestritev pa si boste lahko ogledali predstavo požiralca ognja.

V soboto DTV Partizan organizira turnir odbojke za moške in ženske, vzporedno pa bo pri Partizan Braslovče potekal tudi turnir košarke. Športno pa bodo dan obarvali tudi ribiči, saj bo na Preserskem jezeru potekalo ribiško tekmovanje.

V nedeljo pa si lahko ogledate tradicionalno povorko s konjeniki, mažoretkami, godbo na pihala, vozovi s prikazom hmeljarskih opravil, vozovi s starešinami in princesami. Na prireditvenem prostoru se bo odvijala primopredaja novi princesi in starešini, predstavitev vozov, hmeljarske in pivske igre. Za vas bodo pripravili tudi bogat srečelov, stojnice njihovih društev ter atraktivno razstavo starih traktorjev in avtomobilov, ki bodo popestrili tudi samo povorko. Za zabavo v plesnih ritmih bo skrbela skupina Zakapane.

PROGRAM

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!