fbpx

Dnevi slovenskega turizma – 12. do 14. oktobra

Novice

DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA (DST), ki predstavljajo osrednji strokovni dogodek v turizmu, bodo letos potekali od 12. do 14. oktobra v Novi Gorici. Dogodek DST je organiziran v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma z vsemi večjimi partnerskimi institucijami s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, […]

DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA (DST), ki predstavljajo osrednji strokovni dogodek v turizmu, bodo letos potekali od 12. do 14. oktobra v Novi Gorici.

Dogodek DST je organiziran v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma z vsemi večjimi partnerskimi institucijami s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovenska turistična organizacija, Turistična zveza Slovenije, Turističnogostinska zbornica Slovenije, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Zbornica gorskih centrov – GZS, Združenje turističnih agencij Slovenije, Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, Zavod Kongresnoturistični urad, Društvo turističnih novinarjev Slovenije Fijet Slovenija, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in druge. V okviru DST so bodo zvrstili pomembni dogodki kot npr. PLENARNI DEL DST s podelitvijo najvišjih priznanj v turizmu, 62. Gostinsko turistični zbor, prireditev Moja dežela – lepa in gostoljubna, 18. Slovenski turistični forum, katerega tema bo: Čas za RE-invencijo! Time to RE-invent!

Na Bevkovem trgu v centru mesta se bodo obiskovalcem v torek, 13.10.2015 od 10.00 do 22.00 pod skupnim sloganom “Okusite Goriško” predstavili lokalni ponudniki. Več o dogajanju lahko preberete na http://gtzslovenije.si/.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!